Késik egy keveset az Evil West

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 16.
  • Csúszás
Sajnos újabb csúszásról kell beszámolnunk, némi vigasz azonban, hogy az Evil West megjelenése nem tolódik át a jövő évre. A bizarr westernlövölde a vártnál két hónappal később jelenik meg, cserébe viszont kaptunk néhány friss képet.

Ez az év sajnos már csak ilyen, a játékmegjelenések és csúszások terén határozottan érezteti a hatását a koronavírus-járvány és a hosszúra nyúló generációváltás. Szerencsére azonban az Evil West kapcsán egy viszonylag kisebb csúszásról beszélhetünk, az eredetileg szeptember 20-ra datált játék ugyanis végül november 22-én jelenhet meg.

A Flying Wild Hog csapata, megköszönve a játékosok türelmét, elárulta, hogy a két egymást követő konzolgenerációra, összesen öt platformra fejlesztett játék fejlesztése nem kis falat, így a vártnál egy kicsit több időre van szükségük ahhoz, hogy elvégezzék a levégső simításokat. Vigasztalás gyanánt a stúdió megosztott néhány friss képet, hogy addig is legyen mivel hangolódnunk a vadnyugati szörnyvadászatra.


Az Evil West tehát november 22-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...