Evil West PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Over the top lövölde, amelyben egy vadnyugati vámpírvadászt alakítunk.

Brit toplista: tarolt a FIFA a Black Friday hetén

Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát a Black Friday, de a leárazásokból (és persze a focivébéből) végül a FIFA tudott a leginkább profitálni.

Itt nézheted vissza az Evil West livestreamünket!

Megjelent az Evil West, ennél jobb ok pedig nem is kell arra, hogy összeüljünk egy kis közös játékra. Mivel túl régen tartottunk élő közvetítést, most ezt az adósságunkat is törlesztjük.

Evil West teszt

Feltámad a vadnyugat! Egész pontosan az élőhalottak támadnak fel az Egyesült Államok kies prérijén, de szerencsére a Rentier család vállalkozása éppen az ilyen nagyra nőtt kártevők kiirtására specializálódott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november vége már valamivel szellősebbnek ígérkezik játékmegjelenések terén, de azért nincs miért aggódni, így is akad egy-két érdekesség!

Élőszereplős kedvcsinálón az Evil West

Ötletes élőszereplős előzetesen az Evil West, melyben Danny Trejót nem hagyják békében játszani...

Terítéken az Evil West co-op módja

Bizony, az Evil Westben akár egy barátunkkal közösen is apríthatjuk a szörnyeket! Most közel három percen keresztül gyönyörködhetünk a játék co-op módjában.

Kiadós kedvcsinálót kapott az Evil West

Már csak pár hetet kell várnunk arra, hogy visszahódíthassuk a túlvilági lényektől hemzsegő vadnyugatot. Ha az Evil West legújabb áttekintő előzetese nem hozza meg a kedved a játékhoz, akkor az ügy mindig is veszett volt.

Hosszabb játékmenet-bemutatón az Evil West

A Flying Wild Hog csapatának új játéka, az Evil West egy akciódús TPS-nek ígérkezik. Erről ismét meggyőződhetünk a nemrég közzétett hosszabb gameplay trailerében.

Késik egy keveset az Evil West

Sajnos újabb csúszásról kell beszámolnunk, némi vigasz azonban, hogy az Evil West megjelenése nem tolódik át a jövő évre. A bizarr westernlövölde a vártnál két hónappal később jelenik meg, cserébe viszont kaptunk néhány friss képet.

Evil West - 10 perc vámpírvadászat a vadnyugaton

Pár csőre töltött revolverrel az oldalunkon még a vámpírokkal is könnyebb szót érteni. Szeptemberben útnak indulunk, hogy felszámoljuk a vadnyugat ördögi lényeit, előtte azonban itt egy kis ízelítő a ránk váró kalandokból.