Csúszik a Rick & Morty készítőinek játéka, a High on Life

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 19.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos nem tudják tartani az eredetileg tervezett ütemtervet a fejlesztéssel, néhány hetet csúszik a High on Life.

Azt már tudjuk, hogy az idei Gamescomon a Microsoft műsorán biztosan hallani fogunk a High on Life-ról, a Rick & Morty alkotóinak új játékáról. Sajnos azonban rossz hírt közöltek a fejlesztők a hivatalos Twitter-oldalukon, nem tudják tartani az előre tervezett ütemtervet, így néhány héttel csúszik az anyag megjelenése.

Az új megjelenési dátum december 13., így szerencsére a csapat még idén ki tudja adni az FPS-t. A Summer Game Fest alatt egyébként egy rövidebb előzetesben már megfigyelhettük az alkotást mozgás közben, a Gamescomon remélhetőleg még többet fogunk látni belőle.

A High on Life PC-re, valamint Xbox One és Xbox Series X/S gépekre érkezik. A játék már a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

1.
1.
markoci555
sgf alatt elcsúszott a sok cucc közt, de ez valami iszonyat beteg játék, várom szeretettel, mert a kinézet is jó, de ha e mellé nem társul egy normális animáció, akkor az gáz, már a videóból is látszott 1-2 darabos cucc, ami nem a szokásos bemutatónak való cut-scene-ekből volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...