High on Life PC, XBOXONE, XSX

Bizarr földöntúli FPS a Rick és Morty készítőitől.

Launch traileren a High on Life kiegészítője

Pár nap, és mi is kezeink közé vehetjük a High on Knife névre keresztelt horrorkiegészítőt, amiről most a launch trailernek hála részletesebb képet kaptunk. Érdemes megnézni, igazán dobozos élmény.

Októberben kapjuk meg a High on Life horror kiegészítőjét

Még márciusban kaptuk a teasert, hogy a megbotránkoztató humorral rendelkező High on Life DLC-t kap, nem is akármilyet, hiszen Knifey a pszichopata beszélő kés lesz a főszerepben.

Úgy tűnik, PlayStationre tart a High on Life

A Squanch Games eszement lövöldéje remek sikert aratott PC-n és Xbox-konzolokon, most pedig úgy tűnik, hogy a közelgő kiegészítővel PlayStationre is eltalálhat az intergalaktikus fejvadász kalandja.

DLC-t teaselnek a High on Life fejlesztői

Nem gondoltuk volna, hogy kibővül majd a High on Life, de értek már bennünket nagyobb meglepetések is. Úgy néz ki, hogy a vérszomjas beszélő kés, Knifey áll majd a High on Life első DLC-jének a központjában.

Távozik a Rick & Morty társalkotója és szinkronhangja

Justin Roilandet az Adult Swim csatorna távolította el a sorozatból a férfit ért családon belüli erőszakról szóló vádak miatt.

Dátumot kaptak az új Xbox Game Pass címek

A Microsoft dátumozta a januárban konzolra, PC-re és Xbox Cloud Gamingre érkező következő Xbox Game Pass címeket. Köztük a Persona 3 Portable-t, a Persona 4 Goldent és a Monster Hunter Rise-t.

High on Life teszt

A Rick és Morty alkotóinak legújabb játéka napokon belül megnyerte magának az internetet. A poénok záporoznak, de a High on Life ezen túl is tartogat még meglepetéseket.

A High On Life a Game Pass legnépszerűbb címe

Az új cím maga mögé utasított olyan klasszikusokat is, mint a Minecraft, a Halo-sorozat vagy a Forza Horizon 5.

Egy komplett filmet is megnézhetünk a High on Life-ban

Megérkezett a Squanch Games hibbant first-person shootere, és ahogy arra már előre számíthattunk, Justin Roiland bandája olyan indokolatlan easter eggekkel pakolta tele a játékot, amelyek láttán csak pislogunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év végi hajrához, a következő napokban kerül boltokba az utolsó adag nagyobb cím az idei esztendő felhozatalából. Lássuk, mire számíthatunk!