Így változik meg a harc a Pokémon Scarlet & Violetben

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj kedvcsináló érkezett a Pokémon Scarlet & Violethez, amely a harcok újdonságaira fókuszál. Emellett a készítők bemutatták a játék PvP-módját is.

A londoni Pokémon World Championships döntője során mutatták be a Pokémon Scarlet & Violet legújabb kedvcsinálóját, amely a harcok újdonságait foglalja össze.

A legfontosabb változtatást az úgynevezett "terastalizing" mechanika bevezetése jelenti, amivel megváltozhat a pokémonunk típusa, és ezzel akár meg is fordíthatjuk a csata végkimenetelét, de bemutatkozott a Shed Tail mozdulat is, ahol egy álca segítségével azonnal pokémont válthatunk. Az új felszerelések sorát erősíti a Mirror Herb, amivel mi is megkapjuk az ellenfelünk boostolt statisztikáit, míg a Loaded Dice-szal a többszörös támadásaink többször fognak betalálni.

A játék weboldalán ezenkívül bemutatták a Battle Stadium nevű online PvP-módot, ahol más játékosokkal csaphatunk össze akár rangsorolt formában is. Érdekesség, hogy a pokémoncsapatunk egyedi azonosítóját meg is oszthatjuk másokkal, így ők is kölcsönvehetik őket.

A Pokémon Scarlet & Violet november 18-án jelenik meg kizárólag Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...