Pokémon Scarlet & Violet SW

2022-ben újabb fő címmel folytatódik a Pokémon-sorozat.

Friss látnivalók és különleges Switch OLED-kiadás kísérik a Pokémon Scarlet & Violetet

Vadiúj előzetessel jelentkezett az idén novemberben piacra kerülő Pokémon Scarlet & Violet. Megtudhattuk azt is, hogy egy spéci, limitált kiadású Switch OLED-modell is érkezik a játék mellé.

Így változik meg a harc a Pokémon Scarlet & Violetben

Vadonatúj kedvcsináló érkezett a Pokémon Scarlet & Violethez, amely a harcok újdonságaira fókuszál. Emellett a készítők bemutatták a játék PvP-módját is.

Minden korábbinál nagyobb szabadságot és teljesen nyílt világot ígér az új Pokémon

Délután újabb Pokémon Presents-adással jelentkezett a The Pokémon Company, amely során az idei évre ígért Scarlet & Violet kapta a főszerepet.

Holnap új adással jelentkezik a Pokémon Presents

Ezen a héten sem maradunk videojátékos bemutató nélkül, holnap új adással jelentkezik a Pokémon Presents, amelyben az idei Pokémon-epizód is helyet kap természetesen.

Pokémon Scarlet & Violet - az Undertale készítője is besegít

Az Undertale és a Deltarune atyja, Toby Fox is közreműködött a Pokémon Scarlet & Violet fejlesztésekor, mégpedig zeneszerzőként. Az úriember szólamait már az előzetesben is hallhattuk.

Új trailer érkezett a Pokémon Scarlet & Violet játékokhoz

Új előzetes érkezett a Nintendo talán legnagyobb idei megjelenéséhez, a gameplay felvétel mellé pedig megjelenési dátumot is kaptunk.

Rekord üzleti évet zárt a The Pokémon Company

A Pokémon még mindig megállíthatatlan népszerűségnek örvend, rekord üzleti évet zárt a The Pokémon Company.

Bemutatkozott a Pokémon Scarlet & Violet

A hivatalos Pokémon-nap alkalmával lepörgött a Pokémon Presents legújabb adása. Az évfordulóra sok érdekességgel készültek a japánok, de a legfontosabb hír, hogy bemutatkozott a széria következő páros fejezete, a Scarlet és a Violet.