Pokémon Scarlet & Violet SW

2022-ben újabb fő címmel folytatódik a Pokémon-sorozat.

Együttműködik a Pokémon franchise és a Van Gogh múzeum

Nem, nem olvastátok félre és nem, mi sem tudjuk pontosan, hogy mire is számíthatunk. Szeptember 28-án indul a felettébb meglepő kollaboráció, de addig is nézzétek meg az alig 40 másodperces kis ízelítő videót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most már biztos, hogy van élet a Starfield után, legalábbis megjelenések szempontjából. Rekord mennyiségű hazai mozipremierrel is számolhatunk a héten, lássuk is a kínálatot!

Újabb előzetesen a Pokémon Scarlet & Violet első DLC-je

A Pokémon Presents adása során leleplezték a Pokémon Scarlet & Violet hamarosan érkező DLC-jét, a Hidden Treasure of Area Zero-t. Ezúttal új videó érkezett a bővítés második részéhez, az Indigo Disk-hez.

Szeptemberben érkezik a Pokémon Scarlet és Violet első DLC-je

A Pokémon Company ma egy 35 perces közvetítésben erősítette meg, hogy szeptember közepén kapjuk meg a Pokémon Scarlett és Violet első kiegészítőjét. Emellett számos egyéb hírünk is van a rajongóknak.

Jövő héten Pokémon Presents előadás várható

A The Pokémon Company jövő hét keddre tűzte ki a következő Pokémon Presents közvetítés időpontját. Az előadás ezúttal is a közeljövő Pokémon-játékaival foglalkozik majd.

SGF 2023: Ezek voltak a júniusi Nintendo Direct további bejelentései

Habár nem esett szó a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom DLC-jéről, számos meglepetést tartogatott az e havi Direct. Jön a Detective Pikachu folytatása és az új Dragon Quest Monsters is!

Nintendo: 2023-ban sem kell a Switch utódjára számítani

A Nintendo bejelentette, hogy 2023-ban sem várható Switch Pro vagy más jelentős hardverfrissítés.

Eddig még nem látott Pokémon érkezik a Scarlet & Violet videójátékba!

Japánban már elindult az új Pokémon-sorozat, amiben máris felbukkant egy új cukiság. A Pokémon Company biztosította a rajongókat, hogy hamarosan a Scarlet & Violet videójátékban is feltűnik majd.

Érkezik egy két részes Pokémon: Scarlet & Violet DLC

A The Pokémon Company bejelentett egy két részes frissítést a Pokémon: Scarlet & Violet videójáték-pároshoz, ami még idén megjelenik.

Nézzük, hogyan összegezte a Nintendo az utóbbi negyedévet!

A Nintendo berkeiben nem unatkoznak: megosztották a legkeresettebb játékok listáját és az eladási statisztikákat is.