GC 2022: Idő előtt kiszivárgott a Sonic Frontiers megjelenési dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 23.
  • Pletyka
Link másolása
Valószínűleg a ma esti Opening Night Live-on jelentik be hivatalosan a Sonic Frontiers megjelenési dátumát - csakhogy egy japán reklám idő előtt megszellőztette az időpontot.

A Sonic Frontiers is ott lesz a ma esti Opening Night Live-on, és a jelek szerint nemcsak egy előzetest kapunk majd a játékhoz, de a napra pontos megjelenési dátumról is lehullik a lepel - igaz, az utóbbira már fény derült egy idő előtt élesített japán reklámnak hála.

A videojátékos híreket és szivárgásokat sűrűn monitorozó Nibel számolt be arról a Twitteren, hogy idő előtt kikerült a netre egy japán Sonic Frontiers-reklám, ami vélhetően az Opening Night Live után élesedett volna. Ennek a végén már ott figyel a premier időpontja is, amely szerint november 8-án érkezik a játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre. (Már ha a japán megjelenés valóban egy napra esik a globális debüttel.)

Az időzítés mindenképp érdekes, hiszen a Sonic Frontiers így egy nappal előzi meg az új God of Wart, és egy héttel a következő Pokémon-játékot - sűrű időszak ez egy olyan címnek, amit az első játékmenet-bemutatók alapján kifejezetten sok kritika ért.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...