Befutott a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi premier előtti előzetese

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy újabb hosszabb előzetest kaptunk a hamarosan megjelenő Gyűrűk Ura-sorozathoz, mely az Amazon gondozásában készül.

Előző hónapban már kaptunk egy hosszabb előzetest a hamarosan megjelenő Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozathoz, most pedig érkezett egy hasonlóan hosszú, nem kevésbé látványos kedvcsináló: rengeteg részletet és akciójelenetet sűrítettek bele, mindenképp érdemes megnézni! A készítők igyekeztek megnyugtatni a rajongókat azzal kapcsolatban, hogy a sorozat készítésekor nem tértek el Tolkien eredeti víziójától. Meglátjuk, hogy ez mennyire fog teljesülni.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án fog elrajtolni az Amazon Prime Videón. Az adaptáció A Gyűrűk Ura és A hobbit történései előtt fog játszódni, olyan korba kalauzolva a nézőt, amikor nagyhatalmak születtek, királyságok emelkedtek fel és buktak el, valószínűtlen hősök tétettek próbára, a remény épp csak pislákolt, és a Tolkien tollából származó leggonoszabb teremtés örök sötétséggel fenyegette a világot.

4.
4.
zoli12i
Ajj és ott a Sauron gyerek is!
Hát az is nagyszerű lett.
3.
3.
zoli12i
Amazon...Gondolom valami noname, (állítólag) tehetséges rendező haverok megkapták a lehetőséget, hogy kiéljék magukat. Megnéztem miken dolgoztak eddig és semmin.
Bár az is igaz, hogy Peter is noname volt a trilógia elkészítéséig, de na.

Huh ez a trailer már megint mi a jó f...volt? Gyűrűk urához pop zene, remélem a sorozatban is csomó divatos pop zene fog felcsendülni. Galadriel páncélzatban ? De ha meg nem abban van, akkor meg szakadt csövesnek fest.
Tündék rövid hajjal...áhh.
És ez a világ legdrágább sorozata. Legalább az öreget hívták volna segítségül.




2.
2.
markoci555
#1: kapjuk a tipikus dübörögtetős trailer zenét az össze vissza vágott jelenetekkel, meg a pop hangzású énekkel

mint sokan mások már elástam, de azért emiatt most rákerestem ki csinálja a zenét, és lám, fenn is van egy többórás soundtrack, Howard Shore szintjét nem tudom még mennyire közelíti meg, mert csak belehallgattam, és egy jó sorozat nélkül nem fogja megadni azt a pluszt, amit a film és a zene adott össze, de belehallgatás alapján elég jó
1.
1.
DragonBleacPiece
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...