GC 2022: Bemutatkozott a Destiny 2 következő kiegészítője, a Lightfall

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Destiny 2 továbbra is óriási népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy jövő év elején érkezik az új kiegészítője, amely a Lightfall alcímet fogja viselni.

Az óriási népszerűségnek örvendő Destiny 2 támogatása nem mostanában fog megszakadni, a The Witch Queen kiegészítő után jövő év elején érkezik a soron következő DLC-je, mely a Lightfall alcímet fogja viselni. Az új csomaghoz egy cinematic kedvcsináló is érkezett, alább nézhetitek meg. A DLC-ben Neomuna rejtélyes városát fedezhetjük majd fel, és a Cloud Striderekhez csatlakozva vehetjük majd fel a harcot a Shadow Legion katonáival szemben.

Új fegyverek, páncélok, valamint egy raid és strike is érkezni fog a kiegészítővel, továbbá az új sztoriküldetésekről sem kell majd lemondanunk. A Destiny 2: Lightfall 2023. február 28-án érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Ganzer
Új fajt nem akarnak már végre kitalálni?
1.
1.
Aanash
Egy cabal invázióval indult a destiny 2.
Most újrázhatunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...