GC 2022: Tíz percig mozog a Forspoken

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Kiadós játékbemutató-érkezett a Forspokenhez, amelyben a készítők a játék minden aspektusát igyekeznek bemutatni nekünk.

Tízperces gameplay videó érkezett a Forspokenhez, amely a játék minden fontosabb aspektusát megvizsgálja. Kapunk egy kis magyarázatot a háttérsztorihoz, majd küldetésre indulunk a New Yorkból Athia világába repített főhősnőnkkel, amely során két nagyobb területet is megnézhetünk magunknak közelebbről.

Praenost és Avoalet más-más ellenfelekkel hoz majd össze bennünket, de annyi baj legyen, Frey szerencsére jó pár mágikus képességet magáénak tudhat, és ezek között rendkívül egyszerűen válthat is. (A harcrendszer egyébként a Devil May Cry-játékokban látottakhoz hasonlóan értékeli is a teljesítményünket.) Végül ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kifejezetten könnyen mozoghatunk majd a Forspokenben - a trailer is erről is megemlékezik.

A Forspoken január 24-én jelenik meg PC-re és PS5-re - már ha nem halasztják el újra.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Macifasz
A látvány, a harc, a képességek és azok kombinálása fantasztikusan néznek ki...viszont az open world része továbbra is kong az ürességtől. Várom, de azért picit félek is tőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...