GC 2022: Látványos gameplay felvételen az Atomic Heart

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik az Atomic Heart, most pedig egy hosszabb gameplay videót is kaptunk róla a Gamescom apropóján.

Fantasztikusan néz ki az Atomic Heart, a Mundfish csapatának erősen BioShock-beütésű steampunk FPS-e. Az utóbbi időben nem sokat láthattuk mozgásban, most viszont egy közel négyperces akciódús gameplay felvételen nézhetjük meg közelebbről a játék harcrendszerét. Nem fogjuk hiányolni a pörgős akciójeleneteket, mindemellett nagyon jól is néz ki az anyag.

Egyelőre még nem tudni, hogy az Atomic Heart mikor jelenik meg, annyi biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S konzolokra fog érkezni, továbbá már megjelenés napján az Xbox Game Pass részét fogja képezni.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
crytek
Megint késik...

"A Focus Home Entertainment azonban közölte, hogy valamikor az előttünk álló télen esedékes a premier" Ebből 2023 lesz..
7.
7.
Hitmanson576
Bioshock feeling-je van, tetszik.
6.
6.
RangerFox
5.
5.
Kamukaze
#2: ,,Továbbá már megjelenés napján az Xbox Game Pass részét fogja képezni.""
4.
4.
Grabowsky30+
Nagyon tetszik ez a beteg világ ami ebben a játékban van. Remélem jó játék lesz és nem egy bug halmaz!
Ha jól emlékszem még az első generációs RTX kártyákat ezzel promózták, hogy RT mekkora király lesz! Azóta eltelt egy kevéske idő és mire megjelenik már a 3. generációnál fogunk tartani és remélem, hogy nem a 4.nél!
3.
3.
vincentvega
PCre is jön ;) felsorolásból kimaradt.
2.
2.
zoli12i
#1: Majd ha benne lesz day one a Gamepassban.
1.
1.
Kamukaze
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...