GC 2022: Kibővített gameplay traileren az A Plague Tale: Requiem

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Tovább pörögnek az infók a Gamescomról, a Microsoft jóvoltából most egy hosszabb gameplay felvételen nézhetjük meg az A Plague Tale: Requiemet.

Továbbra is nagyon pofásan néz ki az A Plague Tale: Requiem, az A Plague Tale: Innocence folytatása. Az Asobo Studio fejlesztői kitettek magukért, rengeteg fronton fejlődött az elődjéhez képest az eddig látottak alapján a játék: most egy közel hatperces előzetesen nézhetjük meg közelebbről mozgás közben, mindemellett a fejlesztők is kommentálják a képernyőn zajló eseményeket.

Az A Plague Tale: Requiem október 18-án érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra. A megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Shame
Én úgy olvastam, hogy ps4-re nem jelenik meg csak nextgen konzolokra. Azt javítani kène a cikkben. Már több helyen olvastam hogy ps4-re is megjelenik de elvileg nem. Sajnos.
1.
1.
hedzsooo
Jol fog telni ez az osz is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...