A Plague Tale: Requiem PC, PS5, SW, XSX

Folytatódik az A Plague Tale története.

Megvan, hogy mibe tört bele az Embracer bicskája

Egy 2 milliárd dolláros üzlet ment füstbe, aminek következtében az ernyővállalat igazi gazdasági mélyrepülésbe kezdett és számos címet elkaszáltak.

Készülőben lehet A Plague Tale 3?

Az Asobo Studio álláshirdetései sokat sejtetően arra utalhatnak, hogy már készülőben van Amicia történetének folytatása, az biztos, hogy ha így is van, nem holnap fog megjelenni.

Távozik a Focus Entertainmet CEO-ja

Csupán négy hónapot töltött el a pozícióban, és már az utódja is megvan. Hogy Sean Brennan távozásának mi az oka, nem részletezte a kiadó hivatalos közleménye.

Már 60 fps-sel fut konzolokon az A Plague Tale: Requiem

Megérkezett a 60 fps mód az Asobo Studio patkányoktól hemzsegő játékához, így ha eddig bántotta a szemedet a sebesség PlayStation 5-on és Xbox Series X/S-en, érdemes telepíteni a frissítést.

A Focus Entertainment felvásárolta a Dovetail Gamest

A sajtónyilatkozatból nem derült ki, hogy a francia kiadó mennyi fizetett a vonatszimulátoros játékok mögött álló cégért. A felvásárlás mögött a kiadó remek pénzügyi teljesítménye áll.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Sean Brennan a Focus Entertainment új vezérigazgatója

A stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy az úriember átszerződött hozzájuk a Bethesdától.