GC 2022: Támad az alvilág a Minecraft Legends új előzetesében

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Csak természetes, hogy a Mojang kockavilága sem hagyta ki a Microsoft előadását, a fő játék helyett azonban ezúttal a stratégiai mellékág, a Minecraft Legends élvezhette a rivaldafényt.

Alig pár hónapja mutatkozott be a Minecraft Legends, a Gamescom azonban most újabb remek hátteret adott annak, hogy közelebbről is megismerhessük a Mojang következő alkotását. A szokatlan spinoff-játék nem meglepő módon ezúttal is a Minecraft négyszögletes világában játszódik, a kreatív sandbox és a túlélés helyett azonban ezúttal a taktikai rátermettségünk kerül a központba. A Minecraft Legends ugyanis egy valós idejű akcióelemekkel felvértezett stratégiai játék, amelyben az lesz a feladatunk, hogy visszaverjük a malacemberek és az alvilág többi lakójának a kénköves invázióját.

A Minecraft Legends valamikor jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...