Minecraft: Legends PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Akció-stratégia a Minecraft világában.

Phil Spencer szerint a 2022-es év igazán gyenge volt a videójátékok terén

A Microsoft játékrészlege 2021-ben olyan címeket jelentetett meg, mint a Forza Horizon 5, a Halo Infinite, az Age of Empires 4 és a Psychonauts 2. Mi történt a tavalyi évben?

Így működik a Minecraft Legends PVP-módja

A Minecraft legújabb spin-off játékával indult a Developer_Direct adása. A Minecraft Legends sztoriközpontú kampánya mellett egy izgalmas PVP-mód is vár majd bennünket.

Nézd vissza az Xbox és a Bethesda adását!

Hamarosan kezdődik az Xbox & Bethesda Developer_Direct. Kövesd velünk az élő adást, hogy ne maradj le a látnivalókról és bejelentésekről!

Update: Január végén érkezik az Xbox & Bethesda Developer Direct

A Microsoft és a Bethesda a hírek szerint még ebben a hónapban tart egy Xbox játékbemutatót, amin szó lesz a Forza Motorsport és a Minecraft Legends videójátékokról is.

Kiadós bemutatót kapott a Minecraft Legends

A Minecraft Live adása során sok szó esett a Minecraft Legendsről is. Megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a spin-off, és egy rakás új látnivalót is kaptunk.

Fejlesztői videón a Minecraft: Legends

A Minecraft legújabb spin-offjában a kreativitást háttérbe szorítva a stratégiára helyezik a hangsúlyt. A játék legújabb fejlesztői videójában az oldalunkon harcoló mobok kerülnek bemutatásra.

GC 2022: Támad az alvilág a Minecraft Legends új előzetesében

Csak természetes, hogy a Mojang kockavilága sem hagyta ki a Microsoft előadását, a fő játék helyett azonban ezúttal a stratégiai mellékág, a Minecraft Legends élvezhette a rivaldafényt.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

SGF 2022: Bemutatkozott a Minecraft: Legends

Újabb spin-offot kap a Minecraft! A Minecraft: Legends egy stratégiai-akciójáték lesz, melynek hősei egy zászló alatt egyesíthetik a kockavilág lényeit.