Újabb videókon a The Last of Us: Part I

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 26.
  • Videó
A launch trailer után most megnézhetjük a játék első tizenöt percét, valamint az, hogy milyen kisegítő opciókat tartogat a speciális igényekkel rendelkező játékosok számára.

Ugyan pár napja már megkaptuk a The Last of Us: Part I launch trailerét, azért még tartogattak látnivalókat a Sony háza táján: most éppen azt nézhetjük meg, hogy milyen kisegítő beállítási opciókat tartalmaz a játék a speciális igényű játékosok számára. Ezért egyébként a The Last of Us: Part II díjat is kapott, külön öröm, hogy ezeket a beállítási lehetőségeket az első rész remake-jéből sem spórolták ki. Akiket bővebben érdekel, azok a PlayStation Blogon tájékozódhatnak a beállítási opciókról.

Ezenfelül idő előtt kikerült a felújított változat első 16 perce az internetre. Akik már játszottak az eredeti vagy a remastered változattal, azok pontosan tudják, mennyire sokkoló és meghatározó jeleneteket tartogat a videó, így csak annak ajánlott a megnézése, aki tisztában van ezzel, vagy nem zavarják a spoilerek.

A The Last of Us: Part I szeptember 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, valamikor később pedig PC-re is. A feljavított kiadás az alapjátékon kívül tartalmazni fogja a Left Behind alcímet viselő DLC-t, a multiplayer módot viszont kivették belőle.

8.
8.
DarkCrash
Hányni tudnék ettől a játéktól. Jó párszor próbáltam anno de unalomba fulladt mindig.
7.
7.
baloghkr
Én legalább 4* kijátszottam meg is van a játék de ezt egyből elő rendeltem mert számomra az egyik kedvenc. Akinek meg nem éri meg az meg ne vegye meg.
6.
6.
PS4jacksony
Ezt a játékot még meg is értem de úgy tűnik ötlettelenségben szenved az ipar . . . Annyi jó és hálás téma van amiből fantasztikus történet alapú játékot lehetne csinálni . . .
5.
5.
NathanDrake
#4 Az álmaiban már most ott van ahogy az összes többi játék is. Kb 2 év múlva fogják belerakni extrába és a prémium tagságba.
4.
4.
chris0000
#2: hi. mikor várható ez ps+ba? thx. üdv.
3.
3.
hedzsooo
#1: PC-n eloszor lesz, szoval reszemrol nem relevans h korabban hanyszor adtak el masoknak mashol...;) Eddig ugy fest h ez is igenyesen lesz atadva nekunk, nem tunik 1 lusta, egyszeru portnak sem.... :-)))
2.
2.
crytek
Fincsi lesz majd ps plusban. Várjuk szeretettel. Addig letolom a "simát" is
1.
1.
Hunszi
Hogyan add el háromszor ugyanazt a játékot...Igen, nagyon jó játék, de kezd kicsit túlzás lenni ez a remaster remasterének a remastere jelenség. Végtelenül ellustultak a AAA kiadók :( (mondjuk az tény, hogy hülyék lennének összetörni magukat, ha félgőzzel is jön a pénz).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...