Szivárog az új Need for Speed

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 27.
  • Pletyka
Link másolása
A hivatalos bejelentés ugyan továbbra is várat magára, az interneten már utat talált magának egy rövidebb klip az új Need for Speedből. Némi rossz hír azonban, hogy a szóbeszéd szerint késhet egy keveset a játék.

Az elmúlt hónapokban számos pletykát hallhattunk az elméletileg még idén megjelenő új Need for Speed-epizódról, egy különös elem azonban újra és újra feltűnik a szivárgások közt. A szóbeszéd szerint a versenyjáték a korábbi részekhez hasonló, viszonylag valósághű grafikával gördül majd ki az aszfaltra, ezt a stílust azonban különös, rajzfilmekre, animékre vagy akár képregényekre emlékeztető látványelemekkel spékeli meg a Criterion csapata.

Ezt talán elsőre nehéz elképzelni, de szerencsére nem kell teljesen a képzeletünkre hagyatkoznunk, a minap ugyanis egy rövidke klip utat tört magának az internet bugyraiban. A mindössze pármásodperces videón egy klasszikus oldtimer (első ránézésre talán egy Chevy Bel Air) szerencsétlen ütközését láthatjuk, melyet harsány vörös animációk, egy apró felvillanó koponya és az autó oldalaiból előtörő rajzolt szárnyak tesznek igazán egyedivé. A videót ide kattintva tekinthetitek meg.

Az új Need for Speed látványvilága tehát meglehetősen szokatlannak ígérkezik, az pedig szintén igen különös, hogy az Electronic Arts továbbra sem mutatta be a játékot hivatalosan. Ennek jó eséllyel az lehet az oka, hogy a Criterion kissé megcsúszhatott a projekttel, miközben ők is besegítettek a Battlefield 2042 fejlesztésébe és az azt követő tűzoltásba.

A mindig megbízható belsős infókat szállító Jeff Grubb szerint (via VGC) a Burnout-sorozat kapcsán ismerős stúdió a korábbi tervek szerint már idén novemberben piacra dobta volna az új játékát, a szóbeszéd szerint azonban a csapatnak szüksége lesz néhány extra hétre. Érdekes módon ez nem jelenti azt, hogy 2023-ra csúszna a premier - ha igaz a pletyka, akkor decemberi megjelenést jelenthet be hamarosan az EA.

6.
6.
DarkCrash
Jézusom. Gratulálok ehhez a szarhoz megint. Én esküszöm a 2015-ös jó volt. Már az a rész majdnem Underground volt. Csak az irányítás volt kaka benne
5.
5.
PS4jacksony
Ma már mindenki tudja mitől voltak olyan sikeresek az NFS ek ...
Ma már mindenki tudja azt is, mitől olyan szarok az újak . . . .

És még sem tudnak egy ütős részt csinálni lassan 1 évtizede ?
3.
3.
Viktor_The_Best
Most nem mondjatok komolyan hogy az a hulladek lesz az uj NFS amit a klipen lehet latni! Ugye nem?
2.
2.
crytek
Erőlködnek itt a sok szarjukkal mikor a nép évek óta valami underground remake vagy folytatásért könyörög.. De ezek hülyék. Nem veszik észre mindenki más a game iparban ebből szedi meg magát,de nem ők évről évre kijönnek egy új egyre szarabb nfs-el.
1.
1.
Kamukaze
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...