Need for Speed: Unbound PC, PS5, XSX

Rövid kihagyás után újra visszatér a Need for Speed.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

A Criterion Games több veteránja is elhagyja a stúdiót

A stúdió öt régóta dolgozó fejlesztője távozik, közvetlenül azután, hogy az Electronic Arts és a Criterion Games elindította a Need For Speed Unboundot.

Need for Speed Unbound teszt

Három év kihagyás után tért vissza a NFS-sorozat, amit újra a Criterion Games vezetésével fejlesztettek. Az előző csapat öröksége érződik az Unboundon, de szerencsére minden szempontból túlmutat az előző játékokon.

Brit toplista: besültek a nagyágyúk

Hiába érkezett több neves újonc is a múlt héten, a brit játékeladási toplistán egyikük sem tudott kiemelkedő eredményt elérni.

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Valaki már streameli a Need for Speed: Unboundot

Majdnem egy teljes hét van még hátra a Need for Speed: Unbound megjelenéséig, valaki azonban a vártnál előbb jutott a játékhoz, az élményeit pedig nem volt rest megosztani a Twitch nézőközösségével sem.

Need for Speed: Unbound - hárompercnyi tömény gameplay

Ha hiányoltátok a Need for Speed: Unbound korábbi kedvcsinálóiból a színtiszta játékmenetet, akkor feltétlenül csekkoljátok le a mai videót!

Íme, a Need for Speed: Unbound zenelistája

Tovább dübörög a Need for Speed: Unbound marketinggépezete, most megtudhattuk, milyen zeneszámokra nyomhatjuk majd tövig a gázpedált a játékban.

Így alakul a Need for Speed: Unbound gépigénye

Nincs már messze a december, így mindenképp jó hír, hogy a PC-s tábor már most felkészülhet a Need for Speed: Unbound rendszerkövetelményeire. Szerencsére úgy tűnik, nem lesz szükség egy teljes atomerőműre.