GC 2022: A teljes megjelenésre készül a Second Extinction

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Az emberiség elbukott, a bolygónkat pedig ismét a vérengző dinoszauruszok uralják - még szerencse, hogy a tűzerő a mi oldalunkon van. Két év korai hozzáférés után hamarosan teljes formájában is elstartol a Second Extinction.

A Systemic Reaction bő két évvel ezelőtt mutatta be a Second Extinction című alkotását, amelyben az emberiség utolsó túlélői a sztratoszférából alászállva érkeznek haza a Föld bolygóra, hogy szembeszálljanak a mutáns dinoszauruszok végtelen seregeivel. A kooperatív mészárlásra kihegyezett lövölde azóta a Steam Early Access és az Xbox Game Preview kínálatát erősítette, technikailag és tartalmát tekintve is rengeteget fejlődött, mára pedig a stúdió készen áll arra, hogy teljes pompájában is a játékosok elé tárja a játékát.

Ennek jegyében érkezett a hír, miszerint a Second Extinction teljes PC-s, Xbox One-os és Xbox Series X/S-es megjelenése október 20-ra kapott dátumot. A játék egyébként az Xbox Game Pass és a PC Game Pass katalógusát erősíti, így itt is bátran rápróbálhattok majd.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...