Frissítve: Elsőnapos Game Pass-játék lesz a Gungrave G.O.R.E.

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 7.
  • Akció
Link másolása
Úgy tűnik, hamarosan egy újabb meglepetéscímmel bővül az Xbox Game Pass kínálata. A Microsoft hírlevele szerint a Gungrave G.O.R.E. is csatlakozik a havidíjas szolgáltatáshoz.

Alig néhány napja, a Gamescom showfloorján mutatkozott be a Gungrave G.O.R.E. legfrissebb előzetese, ekkor azonban még szó sem volt arról, hogy az eszement akciójáték csatlakozik az Xbox Game Pass csomagjához is. Márpedig a mai napon számos játékos arról számolt be, hogy az Xbox legfrissebb hírlevelében az új Gungrave-játékot is a Game Pass elsőnapos megjelenéseként emlegetik. A program egyébként szeptember 22-én debütál nem csupán Xboxon, de PC-n és PlayStation-konzolokon is.

A Gungrave G.O.R.E. nem kevesebb, mint 18 évvel a legutóbbi epizód után éleszti újra a mára sokak által elfeledett akciójáték-szériát. A PlayStation 2 korában virágzó sorozat első darabja a 2002-es Gungrave volt, melyet két évvel később a Gungrave: Overdose követett. Ez lesz tehát az első alkalom, hogy a PC-s és xboxos tábor is megismerheti a japán fejlesztésű akciójátékok sötét cyberpunk világát.

Update! Az Iggymob csapata az Xbox Wire blogján hivatalosan is megerősítette, hogy a Gungrave G.O.R.E. már a megjelenése napján, november 22-én csatlakozik a Game Pass konzolos, cloudos és PC-s kínálatához.

2.
2.
Ganzer
Nice, jöhet. Az animét is nagyon csíptem.
1.
1.
crytek
Ej ej, így nem fogom kihasználni a ps plus premiumot :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...