Jövő héten végre elrajtol a Rocksmith+

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A zárt bétatesztelést egyéves csend követte, a jövő héten azonban végre elrajtolhat a Rocksmith+ szolgáltatás, amellyel gitározni tanít majd bennünket a Ubisoft.

Szeptember 6-án rajtol el a Rocksmith+, legalábbis PC-n: a Ubisoft jó egy évvel ezelőtt, a zárt bétatesztet követően döntött úgy, hogy elhalasztja a játékot, azóta pedig szép csendben reszelték azt. Most úgy tűnik, végre készen áll a premierre, az ígéretek szerint pedig még idén befut mobilokra is - a konzolos kiadásról egyelőre nincs hír.

A Rocksmith+ egy előfizetéses szolgáltatás, amely a ritmusjátékok stílusában tanít minket gitározni dinamikusan változó nehézség mellett, és még egy mobilalkalmazást is kapunk hozzá, amely valós idejű visszajelzést ad. Mintegy 5000 dal közül válogathatunk majd a legkülönfélébb műfajokban, és heti rendszerességgel újdonságok is érkeznek a kínálatba.

A Rocksmith+-nak egyébként erősen megkérik az árát, havi szinten 15, negyedévente 40, évente pedig 100 dollárt kóstál, amiből kedvezményt kapunk, ha megvásároltuk korábban a Rocksmith 2014-et, vagy részt vettünk a bétatesztelésen: így a negyedéves előfizetésünk mellé egy, az éves mellé pedig három hónapot kapunk ajándékba.

Fent a szolgáltatás launch trailerét láthatjátok - érdekesség, hogy ez több mint egyéves, amivel valószínűleg valami rekordot is beállított az anyag.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...