Rocksmith+ PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Visszatér a Ubisoft gitároktatója.

Futottak még a Ubisoft Forward műsorán

A legfontosabb bejelentésekről már külön beszámoltunk, a Ubisoft Forward azonban rengeteg kisebb érdekességet is hozott. Lássuk, mit mutatott még a tegnap esti műsor!

Megjelent a Rocksmith+, lássuk az újdonságokat!

Káprázatos mennyiségű tartalommal, izgalmas újdonságokkal és egy új, havidíjas modellel lép a jövőbe a Ubisoft gitároktató programja. Lássuk, mit tartogat a ma megjelent Rocksmith+!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

Jövő héten végre elrajtol a Rocksmith+

A zárt bétatesztelést egyéves csend követte, a jövő héten azonban végre elrajtolhat a Rocksmith+ szolgáltatás, amellyel gitározni tanít majd bennünket a Ubisoft.

Nem zárt szép pénzügyi félévet a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legutóbbi pénzügyi féléve értékelését. A franciáknak nem kedveznek a számok, mind a bevételeik, mind a nyereségük csökkent. A kimutatásokon túl a közeljövő játékairól is szó esett.

Visszavonul a digitális piacról a 2011-es Rocksmith

A Rocksmith+ érkezésével a Ubisoft nyugdíjba vonultatja a gitároktató programjának legrégebbi változatát. A 2011-es Rocksmith hamarosan eltűnik a digitális piacterekről, és a DLC-it sem vásárolhatjuk meg a későbbiekben.

Nem jelenik meg idén a Rocksmith+

A Ubisoft gitároktató sorozatának legújabb darabjára még várnunk kell. A Rocksmith+ nyári startját nem sikerült tartani, és idén már nem is ülhetünk le elé gyakorolni. A fejlesztők néhány kulcsfunkcióra extra figyelmet fordítanak.

E3 2021: Ma nyílik a Rocksmith+ zárt bétája

Egy, az utolsó pillanatban bekövetkezett szivárgás lelőtte, de a Ubisoft tényleg továbbfejleszti a gitártanulást segítő Rocksmitht. Az új Rocksmith+ névre keresztelt előfizetéses szolgáltatás ma megkezdi a zárt bétázást.

E3 2021: Úgy tűnik, érkezik a Rocksmith+

Újabb szivárgás a Ubisoft Forward műsora előtt: úgy tűnik, visszatér a stúdió remek gitároktató programja. A mai napon indulhat a Rocksmith+ zárt bétája - az új verzió egy előfizetéses szolgáltatás képében újíthat az eddigi formulán.