Frissítve: Kiszivárgott az első kép az Assassin's Creed: Mirage-ról

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 1.
  • Képek
Link másolása
A Ubisoft nem hagyott fel a jó szokásával, és maga szivárogtatta ki az első artworköt a következő Assassin's Creed-projekt, a Bagdadban játszódó Mirage kapcsán.

A The Codex Network nevet viselő Assassin's Creed-rajongói oldal találata szerint idő előtt kikerült a Ubisoft Store-ra az első artwork a következő Assassin's Creed-játékról, a Mirage-ról. Habár a képet már leszedték a Twitterről, ami természetesen felkerül egyszer az internetre, az ott is marad:

A kép logózott és natúr formában is elérhető volt, vagyis biztosan a Mirage-hoz tartozik, fontos azonban megjegyezni, hogy nem az alapjátékhoz, hanem annak egy DLC-jéhez készült, ami a leírtak alapján egy, a "negyven rablóhoz" kapcsolódó bónuszküldetésnek tűnik - láttunk már ilyesmire példát korábban is.

Az Assassin's Creed: Mirage feltehetően a jövő heti Ubisoft Forwardon mutatkozik majd be hivatalosan (erről itt írtunk részletesebben), de lényegében már most is nyílt titokként kezelhetjük a létezését.

A Bagdadban játszódó anyagról már biztosan lehet tudni, hogy korábban a Valhalla DLC-jének szánták, ezért a fiatal Basim lesz a főszereplője, stílusában pedig közelebb áll az eredeti Assassin's Creedhez: vagyis kisebb léptékű projektről van szó, amelyben a lopakodás is kulcsszerephez jut. A legutóbbi pletykákról, amelyekben az Assassin's Creed remake-jéről is szó esett, itt olvashattok!

A hírek alapján a Mirage jövő tavasszal kerülhet boltokba.

Update! A Ubisoft azóta hivatalosan is megerősítette, hogy jön az Assassin's Creed: Mirage, ennél több részletet azonban nem árult el a játékról - a tényleges leleplezésre valóban a szeptember 10-i Ubisoft Forwardon kerül sor.

Azért egy új képet még tudunk mutatni nektek, íme:

4.
4.
Feri899
3.
3.
crytek
Remélem a Forward miatt megint lesz "forward" kupon kódos akciójuk a storeban...az korábban is fincsi volt
2.
2.
fojesz
#1: Olyan is lesz, de az egy másik projekt, és később jön. Ezek a legutóbbi pletykák róla: https://www.gamekapocs.hu/hir/75866/
1.
1.
Feri899
Úgy látszik egy kicsit lemaradtam. Nem úgy volt, hogy az új rész címe Infinity lesz az új rész címe, és ahhoz adnak ki évente új tartalmakat?
Mondjuk egyáltalán nem bánom, ez így sokkal jobbnak ígérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...