Szeptemberre készül önálló műsorral a Ubisoft

  • Írta: gorien
  • 2022. július 5.
  • Rendezvény
Az általában az E3-időszakban műsorozó Ubisoft idén különcködik. Nemhogy kihagyja a júniust, de egész nyáron nem tartja meg a Ubisoft Forwardot, helyette csak szeptemberben jelentkezik saját rendezvénnyel.

A Ubisoft általában azon kiadók névsorán szerepel, akik a nagy bejelentőműsorukat az E3 idejére szervezik – így volt ez például tavaly is. Idén elmaradt az E3, és bár a júniusi rendezvényes időszakról nem kellett lemondanunk, a francia kiadó a nyár elején jelezte, hogy Geoff Keighley Summer Games Festje környékén rá ne számítsunk.

Az évszak azért nem marad teljesen Ubisoft-mentes, az augusztus végi Gamescomon ugyanis jelen lesznek a franciák, és napokon belül a Skull & Bones kedvéért is tartanak egy speciális Ubisoft Forward Spotlight műsort.

A nagy testvérre, a több játékot is felölelő Ubisoft Forwardra szeptember 10-ig kell várni, aznap 21 órától követhetjük majd a kiadó egyelőre hét pecsét alatt őrzött bejelentéseit. Ha hihetünk Tom Henderson forrásainak, van néhány érdekes cím, ami bejelentkezhetne a műsor alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...