Halo Infinite - novemberben érkezik a kooperatív mód

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 1.
  • Letöltés
Link másolása
Nem igazán akarnak sínre kerülni a Halo Infinite munkálatai, a 343 Industries ezért kénytelen áldozatokat hozni. De legalább már nem kell sokat várnunk a kooperatív módra, és a Forge kipróbálására sem.

A 343 Industries csapata közzétette a legfrissebb helyzetjelentését a Halo Infinite jövőjével kapcsolatban. A frissített roadmap (lásd alább) legfontosabb fejleménye, hogy a harmadik szezon rajtját alaposan elnapolják, így csak jövő márciusban indulhat, ami rendkívül hosszú várakozást ígér. Ezzel együtt a készítők úgy döntöttek, hogy a kooperatív mód lokálisan játszható variánsát nem fejlesztik tovább, szeretnének ugyanis a live service-támogatásra fókuszálni inkább.

A jó hír az, hogy nem kell kihúznunk friss tartalom nélkül, novemberben ugyanis egy méretesebb frissítés érkezik az FPS-hez. A Winter Update két új pályát, egy extra játékmódot és számos kényelmi javítást hoz magával, továbbá hosszas bétatesztelés után élesben is elrúgja a régóta várt kooperatív módot - a fentieknek megfelelően csak online formában. Ezenkívül a Forge módba is belekósolhatunk majd, ez azonban egyelőre csak bétás formában lesz elérhető.

A harmadik szezon további pályákat, fegyvereket, játékmódokat és persze egy vadonatúj szezonbérletet ígér.

4.
4.
Őrnagy
Csak nyugi, fiúk, ne kapkodjatok! A lényeg, hogy a végeredmény jó legyen. De ha egy senkit sem érdeklő dögunalom, úgy is jó! Az a párszázmillió dollár igazán nem számít.
3.
3.
Csoki80
Annak a pár embernek? :-D
2.
2.
zoli12i
#1: Mindezt úgy teheti meg a 343, hogy a játék költsége a 500 millió dollárnál is bőven több :D
És így is csak egy félkésznek mondható játékot adtak ki úgy, hogy csúszott 1 évet, mert hát ez egy launch cím lett volna.
1.
1.
mephi
Nem szeretek fejlesztőket szidni, mert tudom, hogy rengeteg munka van egy-egy játékkal. De a 343-nál valami iszonyú fejetlenség lehet. Vagy rosszul kommunikálnak és lehtetlen dolgokat vállalnak, vagy nem eléggé hatékonyak. Nagyon géz, hogy minden Halo cikk azzal kell foglalkozzon, hogy éppen mi csúszik, marad el, stb. Mindezt úgy, hogy ez az MS egyik zászlóshajója.
Kíváncsi vagyok, hogy Phil-ék mikor elégelik ezt meg, bár eléggé türelmesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...