Jövő héten hallhatunk a Cyberpunk 2077 jövőjéről

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 2.
  • Teaser
Link másolása
Nemsokára hallhatunk majd a Cyberpunk 2077 jövőjéről, illetve közvetlenül a következő Night City Wire-műsor után a következő frissítéséről is.

Ugyan a Cyberpunk: Edgerunners premierdátumáról pár napja lehullt a lepel, a Cyberpunk 2077 játékról elég rég hallhattunk már. A CD Projekt RED viszont hamarosan megtöri a csendet, hiszen a hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy jövő héten, egész pontosan szeptember 6-án, 17 órától egy új Night City Wire-streamet fog tartani a Twitchen.

Nem sokkal később azt is belengette, hogy közvetlenül a Night City Wire után, szóval aznap 17:30-tól egy REDstreamset is közvetít, amiben arról lesz szó, hogy milyen újdonságokat hoz a Cyberpunk 2077 következő nagy frissítése. Egyébként a játék legutoljára februárban kapott egy méretes update-et, így reméljük, számos újdonsággal és hibajavítással érkeznek majd a fejlesztők!

12.
12.
gucho
#11: Konzolon játszok,de ott nem láttam ilyen lehetősèget...
11.
11.
crytek
#10: Elég régóta van hozzá tps mod
10.
10.
gucho
#9: Tps-kènt engem is jobban èrdekelne...
9.
9.
Ooorky
Mai napig nem fejeztem be, pedig előrendelve vettem.
Pedig pc-n sosem volt komolyabb gondom a bug-okkal, egyetlen egyszer spawn-olt úgy az autó, hogy a levegőből leesve felrobbant...
Egyszerűen ráuntam. Valszeg azért mert azok a játékmechanikák amik egy tps kardozós játéknál müködnek, egy fps-t unalmassá és vontatottá teszik.
8.
8.
Viktor_The_Best
Ezt a jatekot meg mindig javitjak? A pofam leszakad! Tenyleg 2077-ben lesz kesz ugy kompletten ahogy a cimben is irjak :)
7.
7.
DragonBleacPiece
#6: 10 ezerbol tudok venni egy tucat sci-fi konyvet antikvariumbol aminek jo a sztorija es hangulatos
6.
6.
Feri899
#3: Nem b*sztál ki :) a bugok ellenére egy jó játék (éppen ezért is kár érte, hogy milyen okádék állapotban jelent meg), a sztori meg a hangulat elviszi a hátán a játékot :)
Én a megjelenés után PS4 slimen vittem végig, úgyhogy hidd el, tudom miről beszélek :) :)
5.
5.
crytek
Még nagy jövő áll előtte: Game pass/ps plus/bundle triok egyikében :)
4.
4.
Kamukaze
Nekem a legutóbbi frissítés a felére csökkentette az fps-t. Biztos van olyan akinél ez nem játszik, de velem nagyon ki*asztak..
3.
3.
tyber16
#2: Pont tegnap vettem meg leakciózva gondolván, hogy csak rendbe tették már a játékot, erre 2 perc után egy olyan autó jött velem szembe aminek csak az alváza látszott, aztán főküldetés közben Takemura nyomott egy T pózt amikor a rendőrök lerohanták.... úgy érzem kibasztam 10 000 ft-ot az ablakon xD.
2.
2.
markoci555
végre megkapja a kiegészítőjét? csak azt sem kéne közben elfelejteni hogy még mindig hemzseg a bugoktól
1.
1.
hedzsooo
Sajnos mar soha nem tudjuk meg hogy mekkora lehetett volna a lehetosege ennek a franchise-nak ugy, hogy nem barmoljak el oltaria a megjelenteteset.

Hiba a javitasok, ugy sem lett ugye pont olyan, mint amit eloszor igertek, illetve sokaknak elvette a borzaszto indulasa konzolokon.

Szerintem pihentessek kicsit ezt a cimet, koncentraljanak helyette teljes erovel egy Witcher 4-en, azzal kb. helyrehozhatnak a nevukon esett csorbat. Persze nem teljes egeszeben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...