Sherlock Holmes: The Awakened - pontosították a remake megjelenési dátumát

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A minap véget ért a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jének Kickstarter-kampánya, ezzel együtt pedig a készítők pontosították a játék megjelenési dátumát is.

Véget ért a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jének Kickstarter-kampánya, amely abszolút sikeresen zárult: a Frogwares 70 ezer euróra pályázott, ehhez képest több mint 252 ezer euró jött össze közel ötezer támogató jóvoltából. A fejlesztők ennek apropóján közzétettek néhány új screenshotot, valamint pontosították a megjelenési dátumot is: a felújított változat valamikor februárban érkezik majd.


A remake a 2008-ban megjelent kalandjáték Unreal Engine-es újrázása lesz, amely PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre készül. Az egyik legnépszerűbb Sherlock Holmes-adaptációban hőseink a Cthulhu-mítoszból kapnak egy derekas ízelítőt, miután rejtélyes eltűnések nyomába erednek Európában és az Egyesült Államokban. A játék nem csak külsőre újul majd meg, hanem a történetét is kibővítik, valamint új játékmechanikákat is kapunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...