Jön az Armed Assault kiegészítő

  • Írta: skiz0
  • 2007. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A cseh Bohemia Interactive ma nagy örömmel bejelentette, hogy a nagysikerű játékukhuz, Armed Assaulthoz már javában fejlesztik az első kiegészítő lemezt.
A cseh Bohemia Interactive ma nagy örömmel bejelentette, hogy a nagysikerű játékukhuz, Armed Assaulthoz már javában fejlesztik az első kiegészítő lemezt.

A modern hadviselést bemutató katonai szimulátor kiegészítője a Queen's Gambit alcímet kapta. A megjelenése egyelőre nincs tisztázva, de úgy néz ki, hogy mi európaiak már akár a nyár folyamán kezünk közé vehetjük a cuccot.

Az expanzió tartalmát viszont voltak oly kedvesek, és egy az egyben elárulták a fejlesztők! Mint kiderült, a cseh remek kiegészítője kettő teljesen új és különböző storyn alapuló kampányt (Rahmadi Conflict, Royal Flush) és kettő új multiplayer küldetést (Urban Raid, Battle of Porto) fog tartalmazni.

Ugrás a galériához

S ez még nem minden! Hiszen a Queen's Gambitbe alapból bele lesz passzírozva az 1.08-as patch, mely szintén rengeteg új karaktert, járműveket és fegyverarzenált kínál a játékosoknak. Ráadásul a ragtapasz lehetőve teszi majd azt is, hogy az európai és a amerikai játékosok is küzdhessenek egymás ellen. Várjuk szeretettel a csomagot!
7.
7.
talajszint
Elmondaná valaki hogy a játéknak mi a TELEPÍTŐ KÓDJA???????Kösz előre is!!!!!!!!!!!!!!
6.
6.
user1
Azt hiszem jelenleg ez a világ egyik legjobb taktikai fps játéka. Hiányosságai vannak még, de a bohemia az előző játékát sem hagyta olyan állapotban, ahogy a megjelenés pillanatában leledzett, míg végül egy rendkívül kellemes katonai szimuláció vált belőle. Az új programjuk nekem a jelenlegi állapotában is nagyon tetszik, de egy ilyen kiegészítő biztosan hatalmasat dob majd rajta. Mindenkinek ajánlom, különösen konzol mániás játékos társaknak, hogy lássák egyszer milyen is az igazi fps, és mi az amiből ők bizony ki kell hogy maradjanak, mivel ebben a formában soha az életben nem lehetne elkészíteni az armed assault -ot konzolra.
5.
5.
zoenn
Tesztet elolvasni katona!
4.
4.
Sido
Helló!Vki megosztaná velem miről szólt az alapjáték???A kampány története érdekelne...Előre is köszi!
3.
3.
Glek
Elég érdekes egy game :/ Nekem nem jött be... bár lehet, mert félkész állapotúval játszottam. 3 nyelvű volt XD Nagyrészt vmi cseh, vagy szlovák nyelv volt benne, meg angol, meg egy csipetnyi magyar :D
2.
2.
skiz0
Hát kell a vas neki, az tény és való.. :/
1.
1.
huszti
huhh., erről a gémről még nem is hallotam, biztos kell vas alá, de meg is hálálja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...