Armed Assault: Queens Gambit

Az Armed Assault legelső kiegészítője sok-sok újdonsággal, új kampányokkal és remek továbbfejlesztésekkel!
1540458009

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.
1373716800

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.
1311404400

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.
1193004000

Armed Assault: Queens Gambit

A Bohemia Interactive elszakadva a Codemasters kiadóóriástól egy új katonai szimulációs játékprogram sorozatgyártásába kezdett, melynek gyümölcse a tavalyi év végén az Armed Assault néven érett be. A cseh srácok mindent megtettek, hogy az Operation Flashpoint – saját maguk által létrehozott – fenyegető árnya ne vetüljön rájuk, amit sikerrel teljesítettek is, hiszen az ArmA-t mind a játékosok, mint pedig a sajtó kedvezően fogadta, mi több, ha egy igazán autentikus taktikai FPS-t szeretnénk, keresve se találnánk jobbat nála. S mint a Bohemia megtartotta az OPF-nál is előszeretettel alkalmazott addonok gyártását az új drágaságnál is, így született meg a Queen’s Gambit nevű kiegészítő.
1190831280

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.
1189789800

Elkészült az Armed Assault kiegészítője

Bár már készül az Armed Assault második része, ám addig is, hogy ne unatkozzunk, itt a kiegészítő lemez, mely a Queens Gambit nevet kapta a keresztségben.
1182764700

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!
1182198720

Jön az Armed Assault kiegészítő

A cseh Bohemia Interactive ma nagy örömmel bejelentette, hogy a nagysikerű játékukhuz, Armed Assaulthoz már javában fejlesztik az első kiegészítő lemezt.