Armed Assault: Queens Gambit

Az Armed Assault legelső kiegészítője sok-sok újdonsággal, új kampányokkal és remek továbbfejlesztésekkel!

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.

Armed Assault: Queens Gambit

A Bohemia Interactive elszakadva a Codemasters kiadóóriástól egy új katonai szimulációs játékprogram sorozatgyártásába kezdett, melynek gyümölcse a tavalyi év végén az Armed Assault néven érett be. A cseh srácok mindent megtettek, hogy az Operation Flashpoint – saját maguk által létrehozott – fenyegető árnya ne vetüljön rájuk, amit sikerrel teljesítettek is, hiszen az ArmA-t mind a játékosok, mint pedig a sajtó kedvezően fogadta, mi több, ha egy igazán autentikus taktikai FPS-t szeretnénk, keresve se találnánk jobbat nála. S mint a Bohemia megtartotta az OPF-nál is előszeretettel alkalmazott addonok gyártását az új drágaságnál is, így született meg a Queen’s Gambit nevű kiegészítő.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.

Elkészült az Armed Assault kiegészítője

Bár már készül az Armed Assault második része, ám addig is, hogy ne unatkozzunk, itt a kiegészítő lemez, mely a Queens Gambit nevet kapta a keresztségben.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Jön az Armed Assault kiegészítő

A cseh Bohemia Interactive ma nagy örömmel bejelentette, hogy a nagysikerű játékukhuz, Armed Assaulthoz már javában fejlesztik az első kiegészítő lemezt.