John Williams adott egy kis ízelítőt az új Indiana Jones zenéjéből

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár még majdnem egy évet kell várnunk a következő Indiana Jones-filmre, John Williams jóvoltából most belehallgathatunk a folytatás zenéjébe.

2023. június 30-án landol a mozikban az ötödik Indiana Jones-film, amely James Mangold rendező tolmácsolásában meséli el a Harrison Ford alakította karakter következő és vélhetően (remélhetőleg?) utolsó kalandját. Steven Spielberg producerként tér vissza, és hozza magával régi tettestársát, John Williams zeneszerzőt is, aki az Indiana Jones után nyugdíjba is vonul.

A karmester munkájából most kaptunk is egy kis ízelítőt, az egyik koncertjén ugyanis előadták a Helena’s Theme című darabot, amelyet Phoebe Waller-Bridge karakteréhez írt a mester: Williams elmondása szerint Helena egyszerre lesz kalandor és femme fatale típus, és bár a zenéje egy idős filmsztáréhoz illik, valójában egy fiatal, gyönyörű és csodálatos hölgyről van szó.

4.
4.
PS4jacksony
Fantasztikus zeneszerző korunk egyik legjobbja fantasztikus dallamokat köszönhet neki a világ !
3.
3.
wolfwarrior
Új Indiana Jones?!.. jaj neh....
2.
2.
Kamukaze
#1: Helena's theme. Az egyik karakter "belépője"
1.
1.
Viktor_The_Best
Ezt nem hiszem el amit hallottam. Ezt a zenet majd akkor jatszak a filmben amikor Harrison Ford meghal??? Nagyon szomoru es lehangolo egy valami volt. Nem ertem, az elso 4 reszben sokkal porgosebb, dinamikusabb zene szolt. Na de mindegy majd meg latjuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...