Újabb infók derültek ki a The Division: Heartlandről

Link másolása
A The Division: Heartland egy ingyenes, a fő játékoktól különálló alkotás lesz. Most újabb infók szivárogtak ki vele kapcsolatban.

A The Division-franchise következő felvonása nem egy harmadik számozott rész lesz, hanem a Heartland alcímet fogja viselni. A játék egy free-to-play spin-off, és a Red Storm Entertainment fejleszti, nemrég pedig megjelent a játék a Ubisoft Store kínálatában is, ahol a leírásából új érdekességeket tudhattunk meg.

Megtudtuk, hogy eleinte két játékmód lesz elérhető, ezek közül az érdekesebb a Storm Operations, amiben 45 játékossal operáló PvPvE-meccseken vehetünk részt. Itt más játékosokkal karöltve kell majd felvennünk a harcot ellenséges ügynökökkel, valamint egy Vultures nevű frakció tagjai ellen. A másik játékmód neve Excursion Operations, melyben gépi ellenfelek ellen kell harcba szállnunk majd.

Akárhogy is, remélhetőleg a szeptember 10-én esedékes Ubisoft Forward keretein belül hallhatunk bővebben is a játékról!

1.
1.
mdr88
"Storm Operations, amiben 45 játékossal operáló PvPvE-meccseken vehetünk részt" - na ez akkor lenne IGAZÁN érdekes, ha ilyen "Tarkov Lite" módra működne... nem kellene annyira hard core legyen - ha már free to play - de egy hasonló extractolós stílust simán bele látok egy Division környezetbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...