The Division: Heartland

Free-to-play mellékág a The Division-univerzumban.

Úgy tűnik, nincs már messze a The Division: Heartland megjelenése

A jelek szerint nem lehet már messze a free-to-play The Division: Heartland megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy már az ESRB is bevizsgálta a játékot.

Futottak még a Ubisoft Forward műsorán

A legfontosabb bejelentésekről már külön beszámoltunk, a Ubisoft Forward azonban rengeteg kisebb érdekességet is hozott. Lássuk, mit mutatott még a tegnap esti műsor!

Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi a következő Ubisoft Forward, ahol az Assassin's Creed már egészen biztosan kiemelt szerephez jut. Kövessétek velünk az eseményeket!

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Újabb infók derültek ki a The Division: Heartlandről

A The Division: Heartland egy ingyenes, a fő játékoktól különálló alkotás lesz. Most újabb infók szivárogtak ki vele kapcsolatban.

Bemutatkozott a The Division Resurgence

Mobilos mellékágat kap a Ubisoft népszerű online lövöldéje, a The Division. A Resurgence alcímmel futó új epizód ismét New York hatalmas nyílt városában aktiválja az ügynököket.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Nem zárt szép pénzügyi félévet a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legutóbbi pénzügyi féléve értékelését. A franciáknak nem kedveznek a számok, mind a bevételeik, mind a nyereségük csökkent. A kimutatásokon túl a közeljövő játékairól is szó esett.

Távozik a Ubisoft Massive vezetője

A Ubisoft Massive a francia kiadó egyik legfontosabb csapatává nőtte ki magát az elmúlt években, így aligha meglepő, hogy a stúdió vezetője úgy érzi: elért mindent, amit tudott, ideje átadni másnak a stafétát.

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.