Megjelent a Rocksmith+, lássuk az újdonságokat!

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Káprázatos mennyiségű tartalommal, izgalmas újdonságokkal és egy új, havidíjas modellel lép a jövőbe a Ubisoft gitároktató programja. Lássuk, mit tartogat a ma megjelent Rocksmith+!

A Ubisoft egyedülálló gitároktató szériája, a Rocksmith egészen új arculattal (és üzleti modellel) várja vissza azokat, akik a hagyományos tanórákat kihagyva a saját tempójukban szeretnének profi gitárossá válni. A Rocksmith+ szakít a korábbi modelljével, vagyis búcsút mondhatunk a fizetős programnak és a hozzá vásárolható DLC-csomagoknak. A PC-n ma debütáló új program havidíjas szolgáltatásként tárja elénk a hatalmas, már az első napon több mint 5000 dalt felvonultató katalógusát, amely havonta újabb licencelt számokkal és egyéb frissítésekkel bővül majd.

A szolgáltatás tartalmaiért felelős Anthony Martinez azonban nem csak a jókora, igen változatos zenekönyvtárra büszke, hanem a Rocksmith+ technikai újdonságaira is. Habár a program továbbra is használható lesz a korábbi részek Real Tone audiokábeleivel, egy új mobilapplikációnak köszönhetően "vezeték nélkül", a telefont mikrofonként használva is gond nélkül játszhatunk majd - ezt a Rocksmith+ új, alaposan kifinomított hangérzékelő rendszere teszi lehetővé.

Habár a Rocksmith eddig is remek oktatóeszköz volt, az új verzióban minden eddiginél nagyobb figyelmet kapnak a kezdő tanulók. Az átdolgozott adaptív nehézségnek köszönhetően a program nem csak számonként, de a teljes katalógusban átfogóan igazítja a képességeinkhez a dalok komplexitását, ráadásul új videóleckékkel, gyakorlószámokkal és a kibővített riff repeaterrel még könnyebb lesz a tanulás.

A Rocksmith+ tehát a mai napon startolt el PC-n, a szolgáltatás azonban később közvetlenül elérhető lesz iOS-es és androidos mobileszközökön is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...