Bemutatkozott az új, olcsóbb Xbox Elite Series 2 kontroller

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 7.
  • Hardver
Link másolása
Ötven dollárral olcsóbban, kevesebb tartozékkal, fekete-fehér színben tündökölve mutatkozott be az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core-kiadása.

Az Xbox Elite-kontrollerei már az első széria óta a Microsoft játékvezérlőinek a csúcsminőségét képviselték, aki azonban egy ilyen alaposan testreszabható irányítóra vágyott, az felkészülhetett rá, hogy a szokásosnál jóval mélyebben kell a persely mélyére nyúlnia. Habár a ma bemutatott Elite Series 2 - Core kontrollerek sem kifejezetten olcsóak, az új kiadás néhány extrát elhagyva mégis barátságosabb lesz a pénztárcánkhoz.

A 179,99 dollárról 129,99 dollárra leszállított Core-kiadás nem csak küllemében, de a dobozban található extrák tekintetében is eltér a korábbi nagytestvérétől. Habár a kontroller funkciói és az összeszereléskor használt komponensek minősége változatlan, a fehér patkó mellé nem jár a töltő-dokkoló, a hátsó extra billentyűk, az extra analógkarok és D-pad, illetve a nagyobb csomaghoz járó hordtáska sem. Ezeket a kihagyott extrákat egyébként a Microsoft külön elérhetővé teszi, az 59,99 dolláros "Complete Component Pack" néven futó csomagban.

A Microsoft továbbá azt is bejelentette, hogy még az idei karácsony előtt elhozzák az Elite Series 2 kontrollereket az Xbox Design Lab műhelyébe, vagyis a későbbiekben tetőtől talpig testre szabhatjuk majd ezeket az irányítókat is. A Design Lab idén egyébként már a magyar játékosok számára is elérhető.

4.
4.
Jarl Balgruuf
Ennek a szemétnek az àrànàl olcsóbban lehet Razer kontrollert venni, ami megeszi reggelire.
3.
3.
markoci555
#2: nem másokra hagyatkozva írtam, hanem saját problémámra kerestem rá és úgy találtam ezeket, nyomd meg szépen bizonyos szögekben és neked se fog érzékelni mert design probléma
2.
2.
Csoki80
#1: Nekem van egy sima 8 éves és egy 3 éves one kontrollerem. A régi 6 év után javításra szorult az újabb tökéletes van még egy új s/x kontrollerem is egyiknek sincs semmi baja. Tökéletesen pontosan érzékel, finom ergonomikus, nem úgy mint a ps kontrollerek. Nem kell hülye fürumbejegyzéseket olvasni, mert félre vezet. Ez olyan, mint amikor a kocsi márkaszervizében egy bizonyos hibára panaszkodik a szerelő hogy szarok ezek a kocsik, mert állandóan ez a hiba, miközben a másik 5 milló példány tökéletes csak egy kis ezreléke hibás a dolgoknak.
1.
1.
markoci555
rákerestem, 1 éves fórumbejegyzés azonnal kijött, ugyan az a problémája mint a sima xbox kotrollereknek, minek adnék ki ekkora összeget, ha nem képesek az alapvető felépítésen változtatni, hogy normálisan érzékeljenek a gombok?
emlékszem anno találtam egy bejegyzésre ahol a random pali szépen leírta, hogyan tudnák megcsinálni és mi az alapvető probléma nyák érintkezési szinten... b****nak ezek a közösségre

szépen kezdem megszokni a ps-t, egyelőre maradok ennél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...