Újra megmutatta magát a Skull and Bones

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
Sokat vártunk rá, de idén ősszel végre tényleg tengerre szállhatunk a Skull and Bones fedélzetén. Lássuk, milyen látnivalókkal szolgált a Ubisoft a leendő kalózoknak!

Csempészet, kereskedelem, kincsvadászat és hatalmas tengeri csaták - ez vár bennünket novembertől az Indiai-óceánon. Habár a Skull and Bones hányattatott fejlesztése a vártnál jóval tovább tartott, november 8-án végre nekivághatunk haboknak, hogy minden idők legádázabb kalóza váljon belőlünk.

A sikerhez azonban elengedhetetlen az alapos felkészültség, vagyis jól tesszük, ha az előttünk álló feladathoz mindig a legmegfelelőbb hajótípust, fegyverzetet és lőszertartalékot választjuk. Ha azonban a fejlesztett és alaposan testreszabott hajónkkal sem tudjuk áttörni az ellenséges blokádokat, akkor mindig meghívhatunk egy barátot egy kis csapatos kalózkodásra. A PvP szerelmesei természetesen más játékosokra is lecsaphatnak, ha azonban el szeretnénk kerülni az efféle konfliktust, nyugodtan kikapcsolhatjuk majd az idevágó funkciókat. A játék egyébként teljes cross-play támogatást kap.

A Skull and Bones november 8-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...