D23 Expo: Egy csokornyi Star Wars-trailer érkezett

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 11.
  • Cooltúra
Link másolása
The Mandalorian, Andor, The Bad Batch, Tales of the Jedi... lesz mit nézniük a közeljövőben a Star Wars-rajongóknak. Izgalmas bónuszként még a Willow is megmutatta magát!

A nagy videojátékos bejelentéseket, illetve a Disney és Pixar animációs és élőszereplős bemutatóit már láthattuk korábban, tegnap este azonban végre jól lakhattak a Csillagok háborúja rajongói is. Nem is kertelünk tovább, máris mutatjuk a messzi-messzi galaxis legfrissebb előzeteseit:

The Mandalorian

Din Djarin és Grogu újra együtt járják a galaxist, immáron Mando új, rommá tuningolt N-1-es vadászgépében. A korábbi részek vágóképein túl rengeteg friss jelenetet is láthatunk, újra előkerül Bo-Katan Kryze és Greef Karga, a történet pedig komoly kérdést állít majd a főhősünk elé: mi tesz egy embert igazi mandalórivá? Habár reménykedtünk benne, hogy még karácsony környékén láthatjuk a harmadik évadot, a The Mandalorian új szezonja csak 2023-ban kerül a Disney+ kínálatába.

Andor

Szeptember 21-én kapásból három epizóddal debütál a Disney+ katalógusában az Andor. A Rogue One-ból ismert lázadó önálló sorozata két, egyenként tizenkét részes évadon át kíséri végig a karaktert, a második szezon forgatása pedig már bármelyik pillanatban megkezdődhet. Nézzétek meg a legújabb, ismét fantasztikusan festő előzetest!

Tales of the Jedi

Ha ti is imádjátok Dave Filoni animációs sorozatait, akkor kössétek fel a gatyát, október 26-án ugyanis megérkezik a Tales of the Jedi! A hatrészes minisorozat két rövidebb történetet mutat be: míg három epizód Ahsoka Tano életútjára fókuszál, a három másik rész a fiatalabb Dooku sztoriját viszi a képernyőre. Az utóbbi kimondottan érdekesnek ígérkezik, hiszen rengeteg jól ismert karakter, köztük Mace Windu és Qui-Gon Jinn is feltűnik majd.

The Bad Batch

Idén ősszel számítottunk a The Bad Batch visszatérésére, a második évad premierje azonban hivatalosan is átcsúszott 2023-ra - egész pontosan január 4-én várható a kétrészes premier a Disney+-on. Ennek megfelelően sajnos új trailert sem kaptunk, de mi így is alig várjuk Omega és a különös klóncsapat visszatérését.

Ahsoka

Sajnos Ahsoka élőszereplős sztorija sem kapott előzetest Jon Favreau azonban színpadra állt, hogy egy kis szenet lapátoljon a hype-vonat kazánjába. A Marvel- és Star Wars-veterán szerint Dave Filoni elképesztő munkát végzett a karakter önálló sorozatával, a cowboykalapos direktor eddigi egyik legjobb alkotásáról beszélhetünk. Izgalmas akció, fantasztikus fénykardcsaták és fordulatos történet - nem érkezhet elég korán a 2023-ban debütáló széria!

Skeleton Crew

Előzetest a Skeleton Crew sem kapott, néhány érdekességet azonban megtudhattunk Jon Watts és Christopher Ford sorozatáról. A hírek szerint egy lazább, könnyedebb történet vár ránk, amely egy csapatnyi elveszett gyerek történetét meséli el a Star Wars-galaxisban. A cselekmény egyébként az Új Köztársaság korában játszódik majd, a forgatás pedig már néhány hete megkezdődött. Ja, és ahogy azt már korábban is hallhattuk, Jude Law is jelentős szerepet kap a sorozatban.

Bónusz: Willow és Indiana Jones 5

Oké, a Star Wars-filmek és sorozatok híreiből egyelőre kifogytunk, érkezett azonban még egy-két izgalmas újdonság a periférián. Willow Ufgood mágikus visszatérésére például csak november 30-ig kell várnunk, Warwick Davis pedig éppen úgy tündököl a szerepben, mint anno 1988-ban.

Indiana Jones ötödik, s egyben utolsó kalandjához sem kaptunk egyelőre publikus előzetest, a D23 színpadára azonban fellépett maga Harrison Ford! A régész-kalandort alakító legendás színész elfojtott könnyek közt beszélt az új Indy-epizódról, ami nem csak az emberi történetével, de a fergeteges akciójával is eldurrantja majd az agyunkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...