Íme, az Assassin's Creed: Mirage gyűjtői kiadása

Link másolása
A szokásoknak megfelelően az Assassin's Creed: Mirage is gyönyörű gyűjtői kiadást kapott, méghozzá egy nagyon részletesen kidolgozott szoborral és rengeteg ajándékkal.

A hétvégén hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed: Mirage. Mint tudjuk, eredetileg az Assassin's Creed: Valhalla DLC-jének indult a projekt, végül viszont egy nagyobb volumenű alkotássá vált: a fejlesztők elmondása szerint az 50 euróba kerülő játék 15-20 órányi kalandot ígér, és visszanyúl a széria gyökereihez, nem csupán a közel-keleti helyszínével, de a játékmenetével is. A legutóbbi részekből ismerős fejlődést, RPG-elemeket és az iszonyatos méretű világot felváltja egy jóval letisztultabb, lineárisabb dizájn, amelyben ismét a rejtőzködésen, az orvgyilkosságokon és a feszesebb történetvezetésen lesz a hangsúly.

Azóta kaptunk néhány képet is róla, most pedig bemutatták a játék gyűjtői kiadásait is. A Deluxe-változat 10 euróval többet kóstál majd, cserébe kapunk egy Prince of Persia ihletésű skincsomagot, egy digitális zenei csomagot és egy szintén digitális művészeti albumot. A legdrágább kiadás 150 euróba fog kerülni, és a Deluxe Edition tartalmán felül megtaláljuk majd benne a soundtracket CD-n, az albumot pedig nyomtatva, egy fémtokot, Bagdad térképét, Basim brossát, valamint egy 32 centiméteres szobrot.

Az Assassin's Creed: Mirage 2023-ban érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...