Project Gotham Racing 4 részletek

  • Írta: Daks
  • 2007. június 19.
  • Hír
Link másolása
Ígéretünkhöz híven új információkkal szolgálunk az idén ősszel megjelenő Project Gotham Racing 4 című autós játékkal kapcsolatban.
Ígéretünkhöz híven új információkkal szolgálunk az idén ősszel megjelenő Project Gotham Racing 4 című autós játékkal kapcsolatban.

Hivatalos sajtóközlemény: "Az Xbox360 játékkonzol hivatalos honlapján elérhetővé vált a ”Hóesés a Nürburgringen” címet viselő bemutató videó. A szentpétervári esős versenyt bemutató videó után itt az alkalom, hogy a rajongók megízlelhessék, hogy milyen kihívásokkal kell majd megküzdeniük a PGR sorozat folytatásában.

Ebből a videóból kiderül, hogy a hófödte pályán való száguldás közben, hogyan hajthatnak végre a pilóták egyedi manővereket, dacolva a sűrű havazás nyújtotta nehézségekkel. Az időjárás kiszámíthatatlanságai és szeszélyei csakúgy, mint a való életben rendkívüli koncentrációt és talpraesettséget kívánnak a pilótáktól.

A legszebb drifteléseket és előzéseket, alkalmanként a pálya szélén álló közönség heves tetszésnyilvánítása követi. Ha nem sikerül bevenni egy nehezebb kanyart, akkor a közönség a versenyző hibáját szintén „kommentálni” fogja.

A játékban tíz, a legapróbb részletességig kidolgozott pálya áll majd a versenyzők rendelkezésére. A játékosoknak alkalmuk lesz végighasítani a festői szépségű Quebec utcáin, csakúgy, mint az egzotikus, nyüzsgő Shanghai városán át egészen Szentpétervár történelmi belvárosáig.

A játékban összesen tíz helyszínen mérhetik össze tudásukat a sebesség szerelmesei, a többi hat helyszín még maradjon a fejlesztők titka, de ígérjük a közeljövőben újabb részletekkel fogunk jelentkezni!

A PGR4 a sorozat előző részeihez hasonlóan a világ legismertebb autócsodáit vonultatja fel. Az olyan klasszikusok, mint az 1967-es Toyota 2000GT vagy az 1978-as Lamborghini Countach LP400 mellett a legnépszerűbb újabb típusok is szerepet kapnak a játékban. Itt van például a rally rajongók álma a 1998 Subaru Impreza 22B STi. Ha valaki a német gyártókat részesíti előnyben, akkor a 2004-es BMW M5-öst tudjuk ajánlani. De egy igazi sebességfüggő a 2007-es RUF RGT vagy a 2007-es Lotus GT3RR modellek mellett sem mehet el említés nélkül.

A következő hónapban felfedünk néhány új autótípust és helyszínt, valamint bővebben beszámolunk a játékkal kapcsolatos legújabb hírekről! PGR4 rajongók álljatok készenlétben, a verseny hamarosan elkezdődik!"

8.
8.
Gabe$z
PGR 4? Én az Xbox360-hoz kaptam egy ajándék PGR3-t, de sztem rengetegen kaptak hozzá. Hát azt mondom, hogy nem egy béna játék, de ezzel nem mondom azt, hogy még Cool is. Nem sokat játszok vele, amikor megkaptam az Xbox360-at akkor játszottam rajta, mert nem volt min játszani... :S
7.
7.
Fekete József
Szerintem csak jó lehet eddig minden rész jó volt.amugy a TDU ból is nagyon sokat adtak el 360 ra a Cm Dirt et meg nem kéne ehez hasonlítani szerintem.
6.
6.
uzsoras
Box-on ha jol tudom a legtöbb peldanyban eladott autosgama a PGR3, meglatjuk hogy a 4 mire lesz kepes amikor kijön, leven hogxy azert mar lassan gyülekezik a konkurencia is hal istennek es mondjuk egy Cm Dirty utan nehez lesz komolyat mutatni.

5.
5.
Sörivó
Én várom , sztem még mindíg az 1-ik legjobb autós game a PGR-3 !
4.
4.
Daks
link javítva köszike
3.
3.
Daveout
A PGR olyan szinten nem hoz lázba h a kormányhoz amit vettem kaptam 1et ajándékba és még mindíg ott áll bontatlanúl!!! A 4től sem várok sokkal többet! Tőlem az esélyt sem kapja meg!
2.
2.
Glek
Remélem nem olyan lesz min a GRAW... hogy igazából csak PGR 3.5-nek számítson...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...