Project Gotham Racing 4

A PGR sorozat legújabb, immáron negyedik része, mely mint ahogy már megszoktuk, exkluzívan Xbox 360-ra készül(t). Vad sportkocsik és őrült futamok, ez az, amiért szeretjük.
1360152057

Project Gotham Racing 5 - az új Xbox nyitójátéka?

A legfrissebb pletykák szerint az új Xbox nyitójátéka lehet a Project Gotham Racing 5, amit a Microsoft megbízásából - a Bizarre Creations hiányában - egy újonnan alakult stúdió, a Lucid Games készít.
1308909651

Az érdeklődés hiánya ölte meg a Bizarre-t

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg mossa kezeit a Bizarre Creations bezárása kapcsán, mely szerinte azért következett be, mert csökkent az érdeklődés az arcade autóverseny műfaja iránt, és ez vezetett a Blur és a Project Gotham Racing alkotóinak menesztéséhez.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298723442

Új stúdiót alapítottak a Bizarre fejlesztői

Alig pár napja sirattuk a srácokat az Activision tisztogatásainak áldozataiként, azonban szerencsére nem eszik olyan forrón a kását, a fejlesztők nem törődtek bele sorsukba, hanem egy vadi új stúdiót alapítottak Lucid Games néven. A régi projektek szellemiségének megőrzése a cél Seattle-ben és Kanadában.
1298638800

A Bizarre Creations bezárásáról bővebben, belülről

Sokakat megdöbbentett, felbőszített a Bizarre Creations bezárásáról szóló bejelentés, de igazság szerint vajmi keveset tudunk arról, hogy mégis miért döntött úgy az Activision, hogy az egyébként jó játékokat készítő csapatot bezárja. A Eurogamernek az egyik volt vezető nyilatkozott.
1298102456

Búcsúzunk a Bizarre Creations-től

A Project Gotham Racing fejlesztői a közelmúltban hivatalosan is lehúzták a rolót, tegnap egy megható videó került fel a netre, ahol egy együtt érző rajongó, Eamon Urtone búcsúzik a játékiparban 17 éve jeleskedő stúdiótól. Most tényleg egy olyan csapatot nyírtak ki, ami nem érdemelte meg.
1295528400

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.
1289993456

Megszűnik a Bizarre Creations?

Az Activision állítólag fontolgatja a brit székhelyű Bizarre Creations bezárását. A hírnek egyáltalán nem örülnek az iparág többi résztvevői, bírálják a kiadót, ami érthető is, hiszen az a csapat, kiknek a Project Gotham Racinget és a Blurt köszönhetjük, egyáltalán nem érdemli meg, hogy a múltba vesszen.