Ingyenessé válik a The Sims 4

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Eddig csak az nem próbálta ki a The Sims 4-et, aki szándékosan kerülte, októbertől azonban összedől egy újabb gát a játékosok és a Maxis alkotása közt. A népszerű életszimulátor free-to-play modellre vált.

A The Sims 4-et senkinek nem kell bemutatnunk. Az EA és a Maxis hatalmas életszimulátora már több mint nyolc éve tartja rabul a zsáner szerelmeseit, a jövő hónapban azonban egy olyan lépést tesznek a fejlesztők, amit eddig még nemigen tapasztalhattunk a szériától. Október 18-án ugyanis teljesen ingyenessé válik a The Sims 4 alapjátéka PC-n, Macen, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Természetesen a brutális mennyisébű kiegészítő tartalomért továbbra is fizetnünk kell.

Az EA bejelentése határozott meglepetésként ért bennünket, úgy tűnik azonban, hogy a kiadó tartogat még mást is a tarsolyában. Ugyanezen a napon, vagyis október 18-án ugyanis egy "Behind The Sims Summit" nevezetű élő adást is tartanak a készítők, melynek során megtudhatunk majd egyet, s mást a töretlenül népszerű széria jövőjéről. Csak nem úton van az ötödik epizód?

5.
5.
rDAVE
#3: A karakterkészítő és építő cuccok fejlettebbek, de tartalomra egyértelműen ugyanaz vagy gyengébb. Van egy halom haszontalan pakk és van kieg, ami bugos, így rossz játszani. Az elején több alap dolgot ki is hagytak, szellemek, kisgyerekek(toddlers), medencék... Patchekben jöttek. Sokan visszamentek a régi részekhez, de azért nem bukta a 4. Sims 2 már origin-en sem kapható, 3 motorja meg akad, ha sok a kieg, igaz az nyílt világú.
4.
4.
rDAVE
#2: Paralives az egyetlen indie próbálkozás, ami érdekes. Egy-két ember nem elég, a Paralives-t is már 3 éve bejelentették és a patreon támogatásoknak köszönhetően tíz főnél jár a fejlesztők száma, de még mindig nincs megjelenési dátuma.
3.
3.
krizitomo
Sims 4 es Sims 2 kozott mennyi kulonbseg van? Utoljara azt probaltam csak ki. Ugyanazok benne vannak, vagy kicsit le is butitottak, hogy tobb dlc fogyjon?
2.
2.
markoci555
közel 0 tartalmú 40 eurós dlc-k, mind mixed vagy negatív értékeléssel, gratulálok, sikerült teljesen szét****ni a játékot
annyira nem érdekel ez a műfaj, de van egy sejtésem, hogy hasonló cuccot akár egy ember vagy egy kisebb indie csapat simán összerittyent ennek a töredékéért
1.
1.
Ooorky
https://www.youtube.com/watch?v=3KUSRv7zwpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...