Leleplezték a Street Fighter 6 mind a 18 harcosát

Link másolása
Egy látványos videón leplezte le a Capcom a Street Fighter 6 megjelenéskor elérhető karakterfelhozatalát.

Tegnap is kaptunk egy jó nagy adag Street Fighter 6-bejelentést a Capcomtól a TGS apropóján, ma pedig egy újabb videót tettek közzé a játékról. Ebben a megjelenéskor elérhető 18 darab karaktert vonultatják fel, ők sorban Luke, Jamie, Manon, Kimberly, Marisa, Lily, JP, Juri, Dee Jay, Cammy, Ryu, E. Honda, Blanka, Guile, Ken, Chun-Li, Zangief és Dhalsim. Érdekességként: a Street Fighter V 16 választható karakterrel jelent meg, amit persze később bővítettek DLC-k tömkelegével.

A Street Fighter 6 valamikor 2023-ban érkezik PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra.

2.
2.
Caleon
"Egy látványos videón leplezte le..."
Tényleg megpróbáltam rájönni, mi a látványos ezen a videón, de nem sikerült. Szánalmasan gagyi. Mondjuk clickbaitnak jó volt.
1.
1.
Shao Kahn
Hát, az ötödik rész bűngyenge volt, animációk nuku, négy perc alatt végigvihető sztori mód, főellenfél nuku. Remélem a hatodik rész tízszer jobb lesz. Bárcsak egy street fighter játékban is készülne olyan fajta sztorimód, mint a mortal kombat 9-ben, vagy az injustice gods among us-ban volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...