Iszonyatosan jót tett a Cyberpunk 2077-nek az Edgerunners-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 20.
  • Biznisz
Ismét bebizonyosodott, hogy az animék erejét nem érdemes alábecsülni. A Cyberpunk: Edgerunners netflixes premierje után szabályosan kilőtt Steamen a Cyberpunk 2077.

A folyamatos, lelkiismeretes frissítések képesek néha teljesen új életet adni egy korábban már elföldelt videojátéknak. Habár mára a botrányosan startoló Cyberpunk 2077 is egy kiváló játékká vált, úgy tűnik, hogy a megváltást egy külső rásegítés, mégpedig a Netflixen bemutatott Cyberpunk: Edgerunners animesorozat hozta. Miután a streamingszolgáltatón megjelent a széria, a CDPR videojátékát ismét elözönlötték a Night Citybe vágyó játékosok.

Habár valószínűleg a konzolos változatok is hasonló felvirágzásnak örülhetnek, az átláthatóság kedvéért érdemes a SteamDB adatbázisa felé tekintenünk. Innen megtudhattuk, hogy az elmúlt héten volt egy bizonyos pont, amikor több mint 85 ezer játékos játszott egyszerre a CDPR szerepjátékával. A napokban egyébként szintén a Cyberpunk 2077 vált a Steam legnépszerűbb egyjátékos címévé - ne tévesszen meg senkit, hogy a listán csak a negyedik helyen szerepel a játék, hiszen valamiért a Lost Arkot, a GTA V-öt és a Destiny 2-t is single player játéknak kategorizálja az adatbázis.

A teljes igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy az Edgerunners anime mellett egy ugyanezen a néven futó update is érkezett a Cyberpunk 2077-höz. Az ingyenes frissítés az animéhez kapcsolódó új tartalmakkal, küldetésekkel, fegyverekkel, testreszabási opciókkal és cross-progressionnel bővítette a játékot.

4.
4.
crytek
A teljesítménynek meg jót tett a 4000-es nv széria és a dlss 3

https://youtu.be/spq0jSWRCqI
3.
3.
wolfwarrior
#1 arrol nem beszélve, hogy az csak Keanu, tök mindegy minek nevezi magát, a Keanu Reves, az az ő arca és hangja és mást nem is látok bene.
2.
2.
DragonBleacPiece
nagyon jó az anime, de nem rohannék megvenni a CP 2077-et, de arra rávett hogy más hasonló stílusú játékokat keressek
1.
1.
Jarl Balgruuf
Sokkal jobb lett a története, utálom az egész Silverhand dolgot a 2077ben -_-
A francnak kellett bele, mellékszereplőt csinált belőled a saját történetedben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...