A PlayStation-veterán Shawn Layden a Tencentnél talált állást

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 20.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Shawn Layden korábban a Sony Interactive Entertainment amerikai részlegének elnök-vezérigazgatója volt, mától pedig a Tencentnél tölt be kulcsfontosságú szerepet.

Shawn Layden még a nyolcvanas években kezdett el dolgozni a Sony berkein belül, akkor a kommunikációs részlegen. Később, 2007-ben átvette a Sony Computer Entertainment japán részlegének vezetését, majd Jack Trettontól megörökölte a Sony Computer Entertainment America vezérigazgatói posztját. 2018-ban pedig a Worldwide Studios (mai nevén PlayStation Studios, jelenleg Hermen Hulst a vezetője) elnökévé vált. 2019-ben azonban búcsút intett a Sonynak.

A szakember a saját LinkedIn-profilján jelentette be, hogy a mai naptól a Tencent gigavállalatnál dolgozik, mint stratégiai tanácsadó. A posztban megköszöni a Tencentnek a lehetőséget, és reméli, hogy tanácsaival segítheti a vállalatot abban, hogy meghatározóbb szerepet töltsenek be, és elmélyítsék az elköteleződésüket abban az iparágban, amelynek a karrierjének legnagyobb részét szentelte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...