Hamarosan bétázik a Diablo IV

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Diablo-rajongóknak érdemes lesz nyitott szemmel járniuk, hiszen meglehet, hogy meghívást kapnak a Diablo IV következő zárt bétájára, amely az endgame-tennivalókat teszteli majd.

A legutóbbi szivárgásokat követően most újabb érdekességeket hallhatunk a Diablo IV kapcsán. A Blizzard csapata a lejjebb található videóban, illetve egy kiadós blogposztban jelentette be, hogy hamarosan kezdetét veszi a Diablo IV következő zárt bétája, amely ezúttal a sztorikampányt követő magasszintű tartalmakra fókuszál majd.

A stúdió céltudatosan (a saját méréseiket használva) azokat a játékosokat hívja meg a próbakörre, akik a közelmúltban jelentős időt töltöttek a Diablo III, a Diablo II: Resurrected vagy a Diablo: Immortal endgame-tartalmaival. Ezeknek a játékosoknak a bétában lehetőségük nyílik kipróbálni a Nightmare Dungeonöket, a PvP-rendszert, a Helltide-eventeket, a Whispers of the Dead névre keresztelt jutalomrendszert és persze a magasszintű paragon buildeket is. A tesztváltozat PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is egyszerre fut majd, így a cross-play funkciók szintén górcső alá kerülnek.

Ha a közelmúltban ti is sokat diablóztatok, és szeretnétek részt venni a bétában, akkor a fent említett blogban szereplő utasításokat követve bizonyosodjatok meg arról, hogy a Battle.neten engedélyeztétek, hogy a Blizzard friss infókat küldhessen az email címetekre. Sok sikert kívánunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...