Újabb előzetest kapott az I.G.I. Origins

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Lopakodásban és puskaropogásban is gazdag előzetessel jelentkezett az I.G.I. Origins. A széria előzménysztorija a 80-as évekig repít vissza bennünket, mégpedig egy MI6-ügynök bőrében.

A Toadman Interactive még 2019 tavaszán jelentette be, hogy készül az I.G.I.-széria harmadik része, a lopakodásra kihegyezett hardcore lövölde azonban azóta csak egyetlen komolyabb kedvcsinálót kapott. Habár a megjelenést 2021-re vártuk, a jelen állás szerint pedig az sem tűnik valószínűnek, hogy idén megjelenhet a játék, némi vigaszt jelenthet, hogy a projekt nem lett elfelejtve, hiszen ma megkaptuk az Origins alcímmel érkező harmadik rész következő trailerét.

A valódi gameplay-felvételeket mutató videón jól látszik, hogy a megfontolt mozgás és a lopakodás ismét komoly szerepet kap majd - elvégre egy brit kémet alakítunk majd, nem egy halhatatlan szuperkatonát. Csupán azt sajnáljuk, hogy a PC-re és konzolokra is beígért játék továbbra sem kapott fix premierdátumot, de valószínű, hogy hamarosan ennek is eljön az ideje.

1.
1.
KopyAti
Erről még nem is hallottam,de mindig az ilyenek csapnak pofán, hogy hú b+, ez jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...