Szakított a Take-Two és a People Can Fly

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 27.
  • Biznisz
Link másolása
Az Outriders és a Bulletstorm fejlesztői két éve dolgoznak közös projekten a Take-Two-val, a kiadó azonban most beszüntette a kapcsolatot a People Can Fly csapatával.

A People Can Fly egy nyílt levélben árulta el, hogy a Take-Two 2022. szeptember 23-án azonnali hatállyal beszüntette a vele való közös munkát.

A szakítás a fejlesztők legújabb játékát, az úgynevezett Project Daggert érinti, amely már legalább két éve készül a People Can Fly New York-i kirendeltségénél. A jó hír azonban az, hogy a fejlesztés ezzel nem megy a levesbe, a fejlesztőstúdió ugyanis megtarthatja a Project Dagger IP-jogait, így annak függetlenül folytathatják a munkálatait.

"Úgy gondolom, hogy konfliktus nélkül válhatunk el a kiadótól, így nem látom okát annak, hogy miért ne dolgozhatnánk a jövőben újra a Take-Two-val egy másik projekten. Mi pedig teljes szívből hiszünk a Project Dagger potenciáljában, így a fejlesztés szünet nélkül folytatódik, a játékot pedig a saját erőnkből adjuk majd ki. A csapatunk jelenleg a harcrendszer és az alapvető játékmenet utolsó simításait végzi, miközben átköltöztetjük a játékot Unreal Engine 4-ről Unreal Engine 5-re" - üzente Sebastian Wojciechowski, a People Can Fly vezérigazgatója.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...