Íme, a Games with Gold októberi játékai

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 29.
  • Akció
Link másolása
Véget ért egy korszak, ezentúl már Xbox 360-os címek nélkül érkeznek az Xbox Live Gold havi ajándékai. Lássuk, milyen játékokat vághatunk zsebre októberben!

Az Xbox Live Gold (és a Game Pass Ultimate) előfizetői már megszokhatták, hogy a Games with Gold programján belül minden hónapban négy játékot szerezhetnek be: két újabb címet, kettőt pedig az eredeti Xbox vagy az Xbox 360 korából. Ez októbertől megváltozik, innentől kezdve ugyanis kizárólag Xbox One-ra vagy Xbox Series X/S-re kiadott címeket találunk majd a csomagban, mégpedig úgy tűnik, hogy összesen kettőt.

Október 1-től egészen a hónap végéig a Windbound című felfedezős túlélőjátékban bonthatunk vitorlát, október 16-tól november 15-ig pedig a Bomber Crew: Deluxe Edition fedélzetén menedzselhetjük a bombázórepülő legénységét. A szabályok természetesen nem változtak, amint hozzáadjátok az említett címeket a könyvtáratokhoz, azok örökké a tieitek maradnak. Előre is jó szórakozást hozzájuk!

3.
3.
crytek
#2: Persze minden szilveszterkor koccintunk anyukámmal az olyan 1 deci pezsgőt jelent...
2.
2.
Ca$Hman
Ez elég hitvány, bár mind az MS mind a Sony innentől az elöfizus szolgáltatását fogja nyomni. Hülyék lennének berakni Games with goldba a legjobb címeket, én is azt mondom inkább megszüntetnék és az erre szánt pénzből inkább raknának még valami gamet a gamepassbe. Sony ugyanez.

Crytek: Ittál már valaha alkoholt? Csak kíváncsiság.
1.
1.
crytek
Az oszt igen 2 cím... szüntesd meg ezt a sz@rt ms mert ez már nekem szégyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...