Szorul a hurok a Manhunt 2 nyaka körül

  • Írta: Daks
  • 2007. június 21.
  • Hír
Link másolása
Még meg sem jelent a Manhunt 2, máris botrány övezi pályáját. A játékot kitiltották az Egyesült Királyságból, most pedig a Sony és a Nintendo mondott nemet neki.
Még meg sem jelent a Manhunt 2, máris botrány övezi pályáját. A játékot kitiltották az Egyesült Királyságból, most pedig a Sony és a Nintendo mondott nemet neki.

A Rockstar legújabb játéka PC-re, Playstation 2-re, PSP-re és Wii-re készül - legalábbis a fejlesztő tervei szerint. A játékot tegnapelőtt bannolták a teljes Egyesült Királyság területéről, ma pedig újabb rossz hír érkezett a készítőkhöz. A Sony és a Nintendo egyszerre jelentette be, hogy ha a Manhunt 2 annyira brutális lesz, hogy az ESRB Adult Only (Csak Felnőtteknek) besorolást ad neki, akkor nem jelenhet meg a két konzolkészítő gépeire. Ha a Rockstar nem tágít, és meghagyja a játékmenet minden brutális elemét, akkor könnyen előfordulhat, hogy PC exkluzív cím válik a Manhunt 2-ből, a konzolosok pedig búcsút mondhatnak az átiratoknak. Persze mondani se kell, hogy ez mekkora anyagi veszteséggel járna a fejlesztőknek...
19.
19.
Crisis
nekem az első rész nagyon bejött főleg a sarlóval a belek kivágása wáááááááááá!!!
18.
18.
Rexor
Meg is érdemili, beteg cucc!
17.
17.
Kr@toS
Hogy-hogy nem adják ki???! Akkor hogy merítek majd ihletet a helyi általános iskola kivégzéséhez??!....Ja nem gond majd bekapcsolom a CNN-t, meg nézem mellé az Al Jazirra-t.........(b@ssz/k meg)
16.
16.
Rod
15.
15.
Sido
BEtegesen heftig játék...:D

14.
14.
VID993HUN
Bakker pedig a haverommal ezt akartuk kijátszani.....remélem kiadják azért.
13.
13.
Crisis
Hát a Sony magára vessen ha visszautasítja a Manhuntot.
12.
12.
asadasad22
PC-re nem adják ki, nemtom honnan szedtétek...
11.
11.
huszti
18 alatt vagyok jóval, és a manhunt 1-et úgy toltam végig, hogy a valós életbe körülöttem senki nem halt meg...(persze, ez amerkiában más...)
10.
10.
Avvoltoio
különben szerintem is értelmetlen a cenzúra, és a kitiltás ... bár a konzolos verziók engem nem érintenek. Nemértem miért nem elég midnenkinek a 18-as korhatár, és egy figyelmeztetés amely az esetleges jelenetekre utal. Aki 18 alatt játszik magára vessen, ha a fölött akkor pedig van az emberben akkora öntudat hogy megválogassa mivel akar játszani, és nem holmi tiltásoknak kell ezt meghatározni.
9.
9.
zentym
fü de okos gyerek vagy, a jaték fő oldalán.... ( szerintem nehezen volt félre értelmezhető) egyébként egy interjuba sincs semilyen utalás pc portról, ami jó lenne , de igy valótlan állitás.
8.
8.
Avvoltoio
zentym írta: "hol van írva ,hogy pc-re is jön? Fő oldalon sehol nincs rá utalás"



a cikk második bekezdése ezzel kezdődik:

"A Rockstar legújabb játéka PC-re, Playstation 2-re, PSP-re és Wii-re készül"
7.
7.
Crisis
nane ha cenzurázott változatot ki se merjenek adni
6.
6.
Csacso
hát ez lehet hogy kicsit durvább mint a postal 2!
5.
5.
Utys
Daks: Hogyan? :D....szerintem esélye sincs az embernek kijutni a templomból a sok terrorista között, vagy akár az égő könyvtárből a sok aktivista miatt... (jó persze értem milyen brutalitásra gondolsz :P)



Attól hogy bannolták UK-ből, még bárki játszani fog vele, aki akar. A konzollal mondjuk nem lehet mit kezdeni. De mégis, hogyan várják el, hogy Adult alatti minősítést kapjon? Báááh. Megeshet, hogy a konzol verziók erősen cenzúrázott kiadást fognak megélni.
4.
4.
zentym
hol van írva ,hogy pc-re is jön? Fő oldalon sehol nincs rá utalás
3.
3.
General Thomas
Nem kötelező, csak élmény ha beszól neked ,hogy nem tetcik neki a pofád. :D
2.
2.
Daks
igen... de ott nem vagy rákényszerítve a brutalitásra. Minden küldetést meg lehet csinálni békésen is, úgy hogy nem ölsz meg senkit, csak végiggyalogolsz a pályákon - ekkor nem is támadnak rád. Nem kötelező lapáttal leverni a csövest, majd fegyújtani és lehugyozni :D:D:D
1.
1.
Wittmann
Ennyi erővel a Postal 2-t is be lehetne tiltani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...