Manhunt 2

A botrányairól és brutalitásáról elhíresült Manhunt második része PlayStation 2-re, Nintendo Wii-re, PlayStation Portable-re, és két év késéssel, de PC-re is!

Kitiltják a Twitchről a felnőtteknek szóló játékokat

Valószínűleg a jövő héten megjelenő Hatred miatt érezte szükségét a Twitch annak, hogy bejelentse: a jövőben tilos a felnőtteknek szóló játékokat streamelni a szolgáltatáson keresztül.

Mégsem égetik majd el az erőszakos játékokat

Southingtonban a korábbi tervek ellenére mégsem égetik majd el az erőszakos játékokat, az akció kezdeményezői sajtótájékoztatón jelentették be, hogy lefújják a gyűjtést. Azt mondják, elérték, amit akartak.

Égetik az erőszakos játékokat Connecticutban

A connecticuti Southington városában érdekes kezdeményezés indult: 25 dolláros ajándékutalványt adnak mindazok számára, akik beszolgáltatják az erőszakos játékaikat, filmjeiket és zenéiket, amiket aztán elégetnek.

A videojátékok felelnek a newtowni lövöldözésért?

Jelenleg is hangos a sajtó a legutóbbi, 27 emberéletet követelő iskolai lövöldözés kapcsán. A Fox News - jó szokásához híven - ismét a videojátékokat tette felelőssé a mészárlásért. Nem unják még?

Manhuntozott a moszkvai gyilkos

Sajnálatos módon egy újabb gyilkossági üggyel kapcsolatban került elő videojátékos vonatkozás. Ezúttal a Moszkvában hat embert meggyilkoló Dmitry Vinogradovról derült ki, hogy komoly Manhunt-rajongó, de szerencsére a hatóságok észrevették, hogy van azért itt más is.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Változatlanul a World of Warcraft, a FIFA 10 és a Call of Duty: Modern Warfare 2 voltak az elmúlt hét legkeresettebb játékai - azért a Euro Truck feltörése meglepett bennünket.

Hazai eladási toplista - ötödik helyen a Heavy Rain

Ötödik helyen nyitott az összesített toplistán a Heavy Rain, ami platform-exkluzív címhez képest kiváló eredménynek tekinthető - PS3-on az első lett.

Manhunt 2 PC-s játékteszt

A büntetlenség hatásos motivációs tényező, még ha ehhez aberrált embertársaink módszeres levadászása és válogatott eszközökkel való kivégzése is társul. A virtuális szemétdomb félrekotort darabja, az extrém erőszakra ácsingózók guberálásának emlékezetes műve a Rockstar által készített Manhunt 2.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

PC-re is megjelenik a Manhunt 2

Már az első Manhunt is a legbrutálisabb játékok közé tartozott, azonban a folytatás még tovább feszítette volna a húrt - természetesen ennek meg is lett a következménye.