A teljes megjelenésre készül a Vampire Survivors

  • Írta: szlav
  • 2022. október 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Az év egyik legcsúnyább és legaddiktívabb indie játéka, a Vampire Survivors októberben elhagyja a korai hozzáférést, és megkapja a nagy, 1.0-s frissítését.

Luca Galante a koronavírus-járvány kellős közepén, unalmában dobta össze a Vampire Survivorst, arra viszont ő sem számított, hogy a csúnyácska, de borzasztóan addiktív alkotásából a Steam harmadik legjobb pontszámra értékelt játéka lesz. A lelkes fejlesztő az év eleje óta gyakorlatilag heti rendszerességgel szállította az újabb és újabb frissítéseket, az őrült, félig automatizált shoot 'em up azonban mára megérett a teljes kiadásra.

A Steam Early Access programját elhagyó 1.0-s frissítés pontos tartalmairól egyelőre nem sokat tudni, abban azonban biztosak lehetünk, hogy az október 20-án esedékes megjelenéssel nem ér véget a játék folyamatos fejlesztése. Luca Galante azt is megígérte, hogy a post-launch támogatás mellett még az év vége előtt egy teljesen új engine-re is szeretné átköltöztetni a fejlesztését, vagyis bőven számíthatunk még újdonságokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...